Packers Hungary Club

Újabb Halhatatlan került beiktatásra

Mikor Patricia Nevala 57 évvel ezelőtt, 1959-ben vásárolt egy öt dolláros belépőt a New City Stadiumba (későbbi nevén Lambeau Field) nem sejtette milyen messzire nyúlik majd ez a szenvedély. Ezen a héten kedden ez a több mint fél évszázados utazás méltó koronát kapott, Patricia ugyanis beiktatásra került a Green Bay Packers Fan Hall of Fame-be. Ezzel ő lett a 18. szurkoló, akinek a neve ugyanazon a helyen lesz feltüntetve, mint a franchise legjobb játékosainak neve, olyan játékosoké akik közül soknak végigkísérte karrierjét a lelátóról.

fanhof2

A tíz jelölt közül maguk a szurkolók szavazhatják be egyik társukat ebbe az illusztris társaságba, idén több mint 25 ezer szavazat érkezett az interneten a világ minden tájáról.

“Hatalmas megtiszteltetés.” – mondta Nevala röviddel a bejelentés után. “Igazán izgalmas dolog, ötven évnyi jegyvásárlás után most bekerülhetek ebbe az elit csoportba. Mennyien vagyunk, 18-an? Elég menő. Igazán megtisztelő a lehetőség, és ezúton is szeretném megköszönni a Packersnek, és mindenkinek, aki szavazott rám.”

Patricia még mindig élénken emlékszik az első mérkőzésére. A Wisconsin állambeli Wausauban élt, mint frissen érettségizett fiatal, mikor meglátta az eladó belépőt. Megvásárolta és egy barátjával együtt kocsikázott el egészen a stadionban, ahol Vince Lombardi vezette győzelemre a Packerst első évében mint vezetőedző.

“Emlékszem, ahogy ott ültem a 20 yardos vonalnál, és arra gondoltam: Tényleg a Lambeau Field-en vagyok? El sem tudtam hinni… Magával ragadó élmény volt, egyből beszippantott a légkör. Fel is iratkoztam a szezonbérletes várólistára, akkoriban még nem kellett olyan sokat várni, mire sorra került az ember.” – mesélte.

fanhof3

Egyik kedvenc emléke, amikor 1996-ban az NFC konferencia döntőn a Green Bay Packers 30-13-ra legyőzte a Carolina Panthers csapatát. Emlékezetes mérkőzése még a 2007-es divízió körös győzelem a Seattle ellen, amikor hatalmas hóvihar csapott le az államra.

“Szakadt a hó, és elég hosszú volt az út hazafelé… Nem volt túl jó utunk, de a Packersért természetesen megtettük.” – emlékezett vissza Patricia.

Hatalmas kedvence Bart Starr, volt olyan szerencsés, hogy évekig látta játszani a legendás játékost. A jelenlegi keretből Jordy Nelson játékát szereti a legjobban.

Patriciát fia, Jon jelölte a szavazásra és nem is árulta el anyjának, amíg be nem került a 10 finalista közé. A győzelemmel természetesen az elismerésen kívül ajándékok is járnak. Például 4 db páholy jegy a hazai mérkőzésekre, és két idegenbeli alapszakasz mérkőzésre is elutazhat a csapat költségén valamint egyéb kisebb ajándékok.

“Most már az unokák veszik át a stafétát, amit igazából nem is bánunk.” – mondta Nevala a családi jegyekről. “50 év után kicsit megpihenünk. Olyan sok mérkőzést láttunk már itt. Az egész család imádja ezt a közös programot.”

Őszintén gratulálunk a hölgynek!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful