Packers Hungary Club

Újfent segített a Packers

Citystadium

A Green Bay Packers alapítványa 200.000 dollárral támogatja a helyi Green Bay East középiskolát, hogy az iskolától északra fekvő City Stadium leharcolt felületét, modern műfüves borításra tudják cserélni.

Ez a stadion a legrégebbi Green Bay-ben, lassan 100 éves múltra tekint vissza, 1925-ben adták át. A megnyitást követően 32 éven át volt a Packers otthona mielőtt a csapat a ma is ismert Lambeau Fidelre költözött. A keleti középiskola 1960 óta használja, az amerikai focicsapatuk mellett a gurulóst űző szakág is itt tartja az edzéseit, valamint a tornaórák nagy részét is a stadionban bonyolítják le.

2005-ben a történelmi 100. Green Bay East – Green Bay West középiskolák közötti mérkőzést is ebben a stadionban tartották, amire közel 8000 helyi lakos látogatott ki, a mérkőzést a 56-8-ra nyerte a keleti csapat. 2008-ban már átesett egy nagyobb renováláson a komplexum, új lelátók, kapuk kerültek a történelmi stadionba, valamint szerkezeti felújításon is átesett a kora miatt, a Packers természetesen ezt is támogatta.

citystadium2

Maga a Packers utoljára 2007-ben tette tiszteletét a matuzsálemi kort megélő stadionban, a Lambeau Field megnyitásának 50. évfordulója alkalmából tartottak itt egy edzést a felkészülés alatt.

1998 óta több mint 2 millió dollárt költött a Green Bay Packers alapítványa az állambeli futballpályák korszerűsítésére, ezzel is támogatva a helyi fiatalok sportolási feltételeit.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful