Packers Hungary Club

89 – Cook vagy Rodgers?

cook-rodgers

Tegnap Cook igazolásával megtört a szokásos nagy holtszezoni semmittevés a csapatnál, világszerte a szurkolók azt találgatják hozhat-e javulást a csapat támadójátékába a tapasztalt TE érkezése. Ám van itt még egy “fontos” kérdés: Ki kapja a 89-es számot a csapatnál? Ez ugye tavaly James Jones mezszáma volt, amit az egy éves Oaklandben tett kirándulása után kapott vissza Richard Rodgerstől, aki 2014-es draftja után kapta a 89-es mezt. Mivel Jones sanszosan nem fog újraszerződni a csapattal, ezért a 89-es mez név nélkül várja a 2016-os szezont.

Adná magát, hogy a jelenleg 82-esben játszó Rodgers visszakapja eredeti számát, ám a Ramstől kivágott Cook is ezt a számot hordta teljes profi karrierje alatt, St Louisban és Tennessee-ben is. Nincs más hátra mint előre, szavazzatok, Ti kinek adnátok a 89-es számot?

Ezt a mezt Jones az egy éves kihagyása előtt 7 évig viselte, előtte 2001 és 2006 között Robert Ferguson, ezt megelőzően pedig 1993 és 1999 között Mark Chmura hordta.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful