Packers Hungary Club

Bj Raji összefoglaló

Tegnap indult útjára Ryan Wood(Green Bay Press-Gazette)  első tweetje után a hír, miszerint Bj Raji a visszavonulását tervezi.

ryan tweet

Ekkor még nem volt biztos semmi, hiszen (mint az a tweeten is olvasható) csak feltételes módban volt a hír, ám ezután jött Raji személyes levele, melyben ha nem is a végleges befejezésre tesz kijelentést, de arra erősen utal, hogy a 2016-os idényben nagy valószínűséggel nem fog játszani. Mint írta: “I cannot rule out a return to the NFL in the future, but I will definitely not be playing during the 2016 season” vagyis:”Nem zárom ki a lehetőségét az NFL-be történő visszatérésemnek a jövőben, de nagy valószínűséggel nem fogok játszani a 2016-os szezon folyamán”. Bj teljes “búcsú” levelében köszönetet mond mindenkinek, családjának, barátainak továbbá edzőinek, csapattársainak is akik a hat Green Bayben töltött szezon alatt mindvégig segítették és támogatták. Köszönjük mi szurkolók is a csodálatos éveket és felejthetetlen játékokat, momentumokat amiket Raji révén átélhettünk! Minden jót Bj!

Nem is búcsúzhatnánk a kedvenc 90-esünktől mással, mint pályafutása egyik leghíresebb jelenetével:

 

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful