Packers Hungary Club

Frissített cap-helyzet

Salary-Cap

Jared Cook igazolását követően jelenleg 61 játékos rendelkezik aktív szerződéssel a következő szezonra. A tavalyról áthozott összeggel összesen 163,43 millió dollár állt a csapat rendelkezésére, amiből az aktív szerződések jelenleg 153,4 millió dollárt foglalnak el. A fizetési sapkába csak a legjobban fizetett 51 játékos számít bele ezért az ezzel korrigált aktív költés 149,4 millió dollár. Ehhez még hozzáadódik az idő előtt megszakított szerződések miatt keletkezett dead money, ami további 678 ezer dollár (jelenleg csak öt csapat van a ligában, akik millió dollár alatt vannak a halott pénzt illetően). Tehát a jelenleg rendelkezésre álló pénz: 13,3 millió dollár, ha a legjobban fizetett 51 játékossal számolunk, ha mindenkivel, akkor 9,3 millió.

Mivel a CBA fillére pontosan szabályozza a draftról kikerült játékosok rookie szerződésének összegét, ezért már most előre tudható, hogyha Ted Thompson nem cserélget pickeket a drafton, akkor a kilenc, játékosbörzéről érkező fiatal további 6,1 millió dollárral fogja megrövidíteni a kasszát.

A támadókra összesen 71 millió dollárt költünk 2016-ban, amivel a 14. helyet foglaljuk el a ligában. A legtöbbet a Washington Redskins költi az offensre (82,3 millió), a legkevesebbet pedig a Cleveland Browns (47,1 millió). A védelemre egy csöppet többet költünk, egészen pontosan 74,4 millió dollárt, ami a 7. legtöbb a ligában. A prímet itt a Jacksonville Jaguars viszi 77,2 millió dollárral, a sort pedig az Atlanta Falcons zárja, akik mindössze 39,7 milliót költenek a védelemre.

Jövőre, ha újabb 10 millió körüli cap növekedéssel számolunk akkor durván 38 millió dollár költőpénze lesz Thompsonnak, ami elsőre nem tűnik kevésnek, ám nem kevesebb mint 14 UFA játékosunk lesz, köztük Lang, Sitton, Bakhtiari, Lacy vagy éppen Hyde. További 19 játékos kerül majd ERFA vagy RFA státuszba, tehát lesz hova költeni a dollármilliókat.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful