Packers Hungary Club

Hírösszefoglaló

Sok minden nem történt az elmúlt hetekben, napokban a csapat körül, de gondolom azok, akik évek óta követik csapatot nincsenek is nagyon meglepve. A Packers sose arról volt híres, hogy a szabadügynök piacon hatalmas aktivitást mutatna. Ted Thompson vezetése alatt nagyon erős a "draft and develop" filozófia hatása, gyakorlatilag évről-évre a draftolt játékosok összekovácsolása, saját játékosok kinevelése a főprioritás és a legritkább esetben igazolunk le másik csapatból játékost.

Lehet vitatkozni azon, hogy ez helyes avagy sem, de látva sok csapat keserves vergődését ezen időszakban, szerintem a helyes utat követi az együttes. Inkább ez a csend legyen, mint esztelen cserebere és felelőtlenül megkötött gigaszerződések az előrelépés reményében.

Szóval sok minden nem történt, aki követi a facebook oldalunkat az napra kész tudott maradni a kevés egy soros hírmorzsából, most viszont itt is összefoglaljuk az elmúlt időszak történéseit, hogy egyben tudjatok tájékozódni.

Mike Daniels hosszabbítása

Mint ismeretes Ted Thompson meg se várta a szezon végét és leigazolta a csapat legfontosabb lejáró szerződésű játékosát, Mike Daniels. Nagyon nem kell magyarázni ennek a szükségszerűségét, Daniels a liga egyik legjobb 3-4-es defensive endje, a védőfal motorja a csapatnál. Magas szinten játszik, futások ellen egy igazi szörnyeteg. A DL játékosok közül a legtöbb snapet töltött a pályán, szám szerint 823-at. Új szerződésének részletei:

Teljesen megérdemelt pénzekről beszélhetünk, évi átlagos 10,25 milliót bőven megér az ő játéka a csapat számára.

Guion hosszabbítása

A szezon után az első szerződést Letroy Guion kapta a csapattól. A védőfal közepén vitézkedő DT egy nagyon okosan összerakott szerződést kapott Thompsontól:

 

Mint látható garantált tartalmat szinte alig tartalmaz a szerződése, egy komolyabb sérülés vagy alulteljesítés esetén gond nélkül bármikor elküldhető a szerződése alatt. Erről nem is írnék itt többet, ebben a cikkben már szétboncoltuk a szerződését.

Pennel eltiltása

Pennelt megszegte a liga tiltott szerekre vonatkozó szabályozását, ezért négy mérkőzéses eltiltásban részesült Goodelltől. Ez természetesen az alapszakaszra vonatkozik, tehát a felkészülést végigcsinálhatja a csapattal és az előszezon mérkőzéseken is részt vehet. Ez az eltiltás kicsit megkeverheti a kártyákat a szerződések terén, ugyanis BJ Raji még nem rendelkezik szerződéssel a következő szezonra. Csak Guionnal pedig nem lehet nekimenni az első négy mérkőzésnek. Átmeneti megoldást jelenthet esetleg Boyd vagy a gyakorlócsapatból Ringo. Viszont a hírek szerint Raji ügynöke aktívan tárgyal a csapattal így az is könnyen lehet, hogy a 90-es mezt viselő pufifánk még nem végzett a Fagyott Tundrán.

Crosby is marad

Daniels után a másik legfontosabb játékos is a hosszabbítás mellett döntött. Mason Crosby kilenc szezont húzott le eddig a csapatnál, és alig van már olyan kicker franchise rekord ami nem az ő nevéhez fűződik. Folyamatosan magas szinten teljesít, további 4 évre írt alá, összesen 16,1 millió dollárért amiből 5 millió az aláírási bónusz. Perfekt!

masoncrosby

Új edzők

Nem kevesebb mint 5 új edző csatlakozott a 2016-os stábhoz, többek között a futókat és a tight endeket is új edző fogja felkészíteni, róluk bővebben ide kattintva olvashatsz.

Tolzien eligazolt

Scott Tolzien három szezont töltött a csapatnál és a 2013-as szezont leszámolva, amikor Rodgers megsérült szinte semmilyen szerepet nem kapott. Az elmúlt szezonban kemény 10 snapet töltött a pályán, abból nyolcszor futójátékot hívott McCarthy, a maradék kettőből egy sackel végződött egy pedig egy 4 yardos passzal. Sokszor megírtuk már, hogy a maradására nagyon kevés esély van, ezért nem meglepő a távozása. Az már inkább, hogy azt az Indianapolis Coltsot választotta, ahol egészen biztosan esélye sincs versenybe szállni egy kezdő pozícióért. Egyetlen esélye a bizonyításra, ha Andrew Luck újfent megsérül.

tolzien

Perry is hosszabbított

Az outside linebacker Nick Perry is hosszabbított, ő további egy évre kötelezte el magát 5 millió dollárért. További részletek még nem derültek ki, hogy azt sem tudjuk, hogy ebből mennyi a garantált tartalom. Tavaly mindössze 411 snapet játszott, 3,5 sacket, egy kierőszakolt fumble-t, egy levédekezett passzt, és 4 negatív yardos szerelést mutatott be az egykori első körös választott.

Végleges draft sorrend

A liga tegnap kiosztotta a kompenzációs pickeket ezzel kialakult a 2016-os játékosbörze végső sorrendje. Ennek értelmében 9 választásra lesz jogosult Ted Thompson az alábbi helyeken:

 • 1/27
 • 2/57
 • 3/88
 • 4/125
 • 4/131 (kompenzációs pick)
 • 4/137 (kompenzációs pick)
 • 5/163
 • 6/200
 • 7/248

A két kompenzációs picket Tramon Williams és Davon House után kapta a csapat. Ebben az évben ezek a pickek még nem cserélhetők az eddig megszokottakhoz hasonlóan, jövőre ez a szabályozás változni fog.

Érdekesség hogy Davon House után pontosan ugyanazt a picket kaptuk, ahol a 2011-es drafton húztuk, 4/131. A Thompson-éra alatt eddig 15 kompenzációs picket kaptunk a távozó játékosok után, ebből 7 még mindig a csapat tagja, köztük olyan nevekkel mint Josh Sitton és Mike Daniels.

 • Green & Gold

  Eddig szerintem jó,a csapatot egyben kell tartani és ez menni is fog!9 draft cetlivel pedig lehet jól gazdálkodni és TT fog is!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful