Packers Hungary Club

Hírösszefoglaló

Sok minden nem történt az elmúlt hetekben, napokban a csapat körül, de gondolom azok, akik évek óta követik csapatot nincsenek is nagyon meglepve. A Packers sose arról volt híres, hogy a szabadügynök piacon hatalmas aktivitást mutatna. Ted Thompson vezetése alatt nagyon erős a "draft and develop" filozófia hatása, gyakorlatilag évről-évre a draftolt játékosok összekovácsolása, saját játékosok kinevelése a főprioritás és a legritkább esetben igazolunk le másik csapatból játékost.

Lehet vitatkozni azon, hogy ez helyes avagy sem, de látva sok csapat keserves vergődését ezen időszakban, szerintem a helyes utat követi az együttes. Inkább ez a csend legyen, mint esztelen cserebere és felelőtlenül megkötött gigaszerződések az előrelépés reményében.

Szóval sok minden nem történt, aki követi a facebook oldalunkat az napra kész tudott maradni a kevés egy soros hírmorzsából, most viszont itt is összefoglaljuk az elmúlt időszak történéseit, hogy egyben tudjatok tájékozódni.

Mike Daniels hosszabbítása

Mint ismeretes Ted Thompson meg se várta a szezon végét és leigazolta a csapat legfontosabb lejáró szerződésű játékosát, Mike Daniels. Nagyon nem kell magyarázni ennek a szükségszerűségét, Daniels a liga egyik legjobb 3-4-es defensive endje, a védőfal motorja a csapatnál. Magas szinten játszik, futások ellen egy igazi szörnyeteg. A DL játékosok közül a legtöbb snapet töltött a pályán, szám szerint 823-at. Új szerződésének részletei:

Teljesen megérdemelt pénzekről beszélhetünk, évi átlagos 10,25 milliót bőven megér az ő játéka a csapat számára.

Guion hosszabbítása

A szezon után az első szerződést Letroy Guion kapta a csapattól. A védőfal közepén vitézkedő DT egy nagyon okosan összerakott szerződést kapott Thompsontól:

 

Mint látható garantált tartalmat szinte alig tartalmaz a szerződése, egy komolyabb sérülés vagy alulteljesítés esetén gond nélkül bármikor elküldhető a szerződése alatt. Erről nem is írnék itt többet, ebben a cikkben már szétboncoltuk a szerződését.

Pennel eltiltása

Pennelt megszegte a liga tiltott szerekre vonatkozó szabályozását, ezért négy mérkőzéses eltiltásban részesült Goodelltől. Ez természetesen az alapszakaszra vonatkozik, tehát a felkészülést végigcsinálhatja a csapattal és az előszezon mérkőzéseken is részt vehet. Ez az eltiltás kicsit megkeverheti a kártyákat a szerződések terén, ugyanis BJ Raji még nem rendelkezik szerződéssel a következő szezonra. Csak Guionnal pedig nem lehet nekimenni az első négy mérkőzésnek. Átmeneti megoldást jelenthet esetleg Boyd vagy a gyakorlócsapatból Ringo. Viszont a hírek szerint Raji ügynöke aktívan tárgyal a csapattal így az is könnyen lehet, hogy a 90-es mezt viselő pufifánk még nem végzett a Fagyott Tundrán.

Crosby is marad

Daniels után a másik legfontosabb játékos is a hosszabbítás mellett döntött. Mason Crosby kilenc szezont húzott le eddig a csapatnál, és alig van már olyan kicker franchise rekord ami nem az ő nevéhez fűződik. Folyamatosan magas szinten teljesít, további 4 évre írt alá, összesen 16,1 millió dollárért amiből 5 millió az aláírási bónusz. Perfekt!

masoncrosby

Új edzők

Nem kevesebb mint 5 új edző csatlakozott a 2016-os stábhoz, többek között a futókat és a tight endeket is új edző fogja felkészíteni, róluk bővebben ide kattintva olvashatsz.

Tolzien eligazolt

Scott Tolzien három szezont töltött a csapatnál és a 2013-as szezont leszámolva, amikor Rodgers megsérült szinte semmilyen szerepet nem kapott. Az elmúlt szezonban kemény 10 snapet töltött a pályán, abból nyolcszor futójátékot hívott McCarthy, a maradék kettőből egy sackel végződött egy pedig egy 4 yardos passzal. Sokszor megírtuk már, hogy a maradására nagyon kevés esély van, ezért nem meglepő a távozása. Az már inkább, hogy azt az Indianapolis Coltsot választotta, ahol egészen biztosan esélye sincs versenybe szállni egy kezdő pozícióért. Egyetlen esélye a bizonyításra, ha Andrew Luck újfent megsérül.

tolzien

Perry is hosszabbított

Az outside linebacker Nick Perry is hosszabbított, ő további egy évre kötelezte el magát 5 millió dollárért. További részletek még nem derültek ki, hogy azt sem tudjuk, hogy ebből mennyi a garantált tartalom. Tavaly mindössze 411 snapet játszott, 3,5 sacket, egy kierőszakolt fumble-t, egy levédekezett passzt, és 4 negatív yardos szerelést mutatott be az egykori első körös választott.

Végleges draft sorrend

A liga tegnap kiosztotta a kompenzációs pickeket ezzel kialakult a 2016-os játékosbörze végső sorrendje. Ennek értelmében 9 választásra lesz jogosult Ted Thompson az alábbi helyeken:

  • 1/27
  • 2/57
  • 3/88
  • 4/125
  • 4/131 (kompenzációs pick)
  • 4/137 (kompenzációs pick)
  • 5/163
  • 6/200
  • 7/248

A két kompenzációs picket Tramon Williams és Davon House után kapta a csapat. Ebben az évben ezek a pickek még nem cserélhetők az eddig megszokottakhoz hasonlóan, jövőre ez a szabályozás változni fog.

Érdekesség hogy Davon House után pontosan ugyanazt a picket kaptuk, ahol a 2011-es drafton húztuk, 4/131. A Thompson-éra alatt eddig 15 kompenzációs picket kaptunk a távozó játékosok után, ebből 7 még mindig a csapat tagja, köztük olyan nevekkel mint Josh Sitton és Mike Daniels.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful