Packers Hungary Club

James Jones távozik

james jones

Frank Bauer, James Jones ügynöke elmondta, hogy a Packers abszolút nem érdeklődik a veterán elkapó lejáró szerződésének meghosszabbítása iránt. Ez mondjuk teljesen várható volt, mint többször kifejtettem rengeteg fiatal elkapó áll a csapat rendelkezésére, és a szezonra vihető játékos száma véges.

James Jones a 2007-es draft harmadik körében került Green Bay-be, majd hét szezont követően igazolt az Oakland Raiders csapatához, ahonnan egy év után visszatért. Tavaly 50 elkapást jegyzett összesen 890 yardért és 8 TD-ért. Idén lesz 32 éves, karrierje során nem sikerült megtenni azt a plusz egy lépést, hogy első számú elkapóként lehessen vele számolni. Mindig volt valaki, aki eredményesebben szerepelt nála, aki lelépte a depth charton, eleinte Driver és Jennings majd Nelson és Cobb is. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy első éveiben tight endként is bevetettük, eredménytelenül.

Bár a Hall of Fame-be biztosan nem fog bekerülni, viszonylag eredményes karriert futott Green Bayben. Összesen 120 találkozón lépett pályára zöld-aranyban, 360 elkapást, 5195 yardot és 45 TD-t szerzett. Eddigi karrierje során 17,5 millió dollárt keresett, tavaly a veterán minimumért vállalta a játékot, miután Nelson sérülés miatt a teljes szezonra kiesett.

Köszönünk neki mindent, nagyon kevés az esélye, hogy újra magára húzhassa a csapat 89-es mezét (amit egyébként Richard Rodgerstől kapott vissza az egy éves kitérője után).

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful