Packers Hungary Club

Jól halad Eddie Lacy a P90X-szel

Nemrég adtunk hírt arról, hogy Tony Horton, a P90X edzésprogram kifejlesztője segítséget ajánlott (valjuk be valóban kissé túlsúlyossá vált) kedvenc futó játékosunknak, Eddie Lacynek. Nos Eddie fiú elfogadta a sztáredző segítségét és már keményen tolja a fent említett tréninget, s milyen eredménnyel? Nos ezt a képet ma tette ki Bobby Stephenson, Tony Horton egyik barátja és edzőtársa a facebook oldalára:

Lacy slim

Bár a fotón Lacy pólóban van, mégis szemmel látható a változás a testalkatán. Ezek szerint komolyan veszi nagyon az edzéseket és ha így halad, a nyár elején induló hivatalos szezon felkészülés kezdetére ismét a csúcsformájában tündökölhet. Kell is a jó forma, hiszen Lacy fiú az utolsó újonc évébe lép szeptembertől és ha továbbra is az első számú futó akar maradni a csapatnál, illetve újabb (nagy pénzes) szerződést szeretne jövőre, akkor a legjobb formáját kell hoznia majd. Hajrá Eddie! Csak így tovább!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful