Packers Hungary Club

London esetleg, Kína nem!

Nem változott a Packers vezetőségének az álláspontja az esetleges Egyesült Államokon kívül játszandó meccsekről. Mint azt a szerdai (mai) sajtótájékoztatón Mark Murphy ismét elmondta, a Packers nyitott egy esetleges londoni mérkőzésre a jövőben, de csak abban az esetben, ha egy (a Packersnek) idegenbeli derbijéről lenne szó, ugyanis hazai meccset semmiképpen sem áldozna fel a csapat továbbra sem ezen okból. Bár egy esetleges mexikói kiruccanás esélyeiről  nem tett említést, ugyanakkor az NFL által bejelentett további terjeszkedési tervek kapcsán tudatta az egybegyűlt zsurnalisztákkal, hogy ellene van az ázsiai meccs ötletének, és semmiképpen sem fog Kínába utazni a Zöld-Arany legénység, ugyanis az már túl nagy távolságra van.

China Bowl no

A frissen Los Angelesbe költözött Rams csapata arra számít, hogy 2018-ban ők lesznek az egyike annak a párosnak, akik majd megörvendeztetik a kínai NFL rajongókat egy alapszakasz mérkőzés erejéig.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful