Packers Hungary Club

Lynch a Packersbe akart jönni?

2010. szeptember 19-én, a második játékhéten a Buffalo Bills és a Green Bay Packers csapott össze a Lambeau Fielden. A félidőben 13-7-es Packers vezetés mellett vonultak az öltözőbe a játékosok, mikor az alábbi jelenet játszódott le:

“Rodgers és én együtt futottunk le a pályáról a félidőben, mikor Lynch megütögette a vállunk és oda szólt: “Szóljatok Thompsonnak, hogy jöjjön értem!”” – mesélte a már visszavonult TE, Jermichael Finley

Finley a történetet a Two Deep NFL címen futó podcastben mesélte el a héten. Lynch karrierje ebben az időben igen csak mélyponton volt, a Bills a 2007-es draft első körének 12. választására húzta a kiváló running backet, de abban a csapatban nem sikerült kibontakoznia. 2007-ben és 2008-ban sikerült az 1000 yardos határt átlépnie, majd a vezetéssel is összekülönbözött és 2009-ben már csupán 6 mérkőzésen volt kezdő a 13-ból amin játszott. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Lynch az első perctől kezdve utált a Billsben játszani, ezért motivációs gondokkal is küszködött.

lynchsidebar.0

Maga a dolog azért sem légből kapott, mert az eset után három héttel a Bills valóban elcserélte Lynch-et, de a célállomás végül a Seahawks lett és nem a Packers. Az ígéretes játékosért egy negyedik körös 2011-es picket és egy 2012-es kondicionális picket (5. körös lett) kapott a Buffalo. Lehetett volna ráció abban, hogy Lynch valóban Green Bayben kössön ki, Aaron Rodgers és ő 2004-ben csapattársak voltak az egyetemen, tehát jól ismerték egymást.

Lynch karrierje végül a Seahawksnál beindult, a 2015-ös évet leszámítva, mikor hosszabb sérüléssel küszködött, minden évben 1000 yard fölé jutott és a hőn áhított bajnoki cím is összejött végül. Idén februárban jelentette be visszavonulását.

Az említett Bills – Packers mérkőzést végül a Green Bay nyerte 7-34-re, Lynch 17 kíséreltből 64 yardig, míg Finley 4 elkapásból 103 yardig jutott.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful