Packers Hungary Club

Rodgers élvezi a szünetet

CeXSJiDUYAAdzh_

Tartalmasan telik az offseason Aaron Rodgersnek, 8 hónap kihagyás után visszatért a twitterre, széttrollkodta az Oscar-gálát, UFO észlelését osztotta meg a nagy közönséggel (itt azért illik megjegyezni, hogy egy görbetükreiről híres humoros podcast adásban tette), most legutóbb pedig a Comedy Central stúdiójába látogatott el, jó barátjával, a többszörösen díjazott country énekessel, Brad Paisley-vel.

Aaron Rodgers nagy rajongója a South Park című animációs szériának, kedvenc karaktere a sorozatból Randy Marsh, az öt főszereplő srác egyik apukája. Ennek kapcsán látogatott el a stúdióba, ahol az ikonikus rajzfilm készül, ahol Trey Parker, a sorozat egyik atyja kalauzolta végig. Az egyelőre nem derült ki a híradásokból, hogy a látogatás oka csupán a kikapcsolódás volt, esetleg hangfelvételre is sor került a széria 20. évadjához.

CeXSJiLUEAEGcG9

Maga a sorozat (lévén amerikai) tele van NFL-es utalásokkal, a colorádói kisvárosban játszódó történetben legtöbbször az állambeli csapat, a Denver Broncos jelenik meg. De ezen kívül rajzolt formában többek között Tom Brady, Ben Roethlisberger, Roger Goodell, Jay Cutler, Peyton Manning, OJ Simpson, a Washington Redskins is megjelent már a képernyőt. Szóval egyáltalán nem kizárt, hogy Aaron Rodgers, akár csak a hangjával megjelenjen a soron következő 20. évad egyik részében.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful