Packers Hungary Club

Starks marad!

james-starks

James Starks miután a Patriots és a Dolphins csapatánál is viziten járt, végül még is marad a csapatnál. Starks a 2010-es draft 6. körében került a csapathoz, a teljes karrierjét nálunk töltötte, elévülhetetlen érdeme van a sikeres 2010-es playoff szereplésben, amikor a sérült Brandon Jackson helyét vette át a kezdő futó szerepében. A tavalyi szezonban élete formájában játszott, miközben Lacy látványosan szenvedett. Összesen 993 scrimmage yardot szerzett 5 TD társáságában (2 futott, 3 elkapott). Egyedül a labdabiztonsággal gyűlt meg a baja az elmúlt szezonban, 5 fumble-t is vétett, ami pontosan annyi, mint amennyit előtte a teljes karrierje alatt.

Szerződése két évre és 6 millió dollárról szól, tehát sanszosan a most 30 éves játékos a Packerstől fog visszavonulni. Ez az éves 3 millió dollár közel kétszer annyi mint amit tavaly kapott, és nem sokkal kevesebb mint amennyit Lacy eddig összesen keresett.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful