Packers Hungary Club

Veterán TE érkezett

Cook kiemelt

Hosszas egyezkedés után megállapodás született a veterán tight end, Jared Cook és a csapat között. Cook a 2009-es draft harmadik körében került a Tennessee Titans csapatához, ahol 4 évet játszott. Ezen idő alatt 131 elkapásból 1717 yardot és 8 TD-t szerzett. Szerződése lejárta után kérte a csapatot, hogy wide receiverként kerüljön rá a franchise tag, de mivel ez meghiúsult, a Rams csapott le az ígéretes játékosra. 2013-ban egyből az első mérkőzésen a St Louis színeiben 7 elkapásból 141 yardot és 2 TD-t szerzett, igaz a szezon hátralevő részében nem sikerült a 100 yardos határt egy derbin átlépnie, sőt azóta eltelt két szezon alatt sem.

Három szezon után a Rams lapátra tette, két évvel a szerződésének lejárta előtt, mert nem sikerült a hozzá fűzött reményeket beváltania. Három ott töltött éve alatt 142 elkapást, 1786 yard és 8 TD került a neve mellé. Tavaly az 500 yardot se lépte át és hatpontost egyáltalán nem szerzett, ezek után várható volt, hogy a játéka nem ér 8 millió dollárt a Ramsnek, és idő előtt kivágták a játékost.

Jared-Cook_1439196727

Tavalyi teljesítményét a PFF 59-es overall grade-del jutalmazta, amivel az 53. helyet foglalja el a tight endek között. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy ennyire jó offense-ben még sose játszott, Aaron Rodgers szintű irányító teljes karrierje alatt nem dobált neki: Vince Young, Matt Hasselbeck, Austin Davis, Nick Foles nem képviselik posztjuk krémjét, és akkor még finoman fogalmaztam.

Legnagyobb erőssége a futás blokkolás, tavaly Todd Gurley újoncévében átlépte az 1000 yardos határt, amiben Cook is oroszlánrészt vállalt. Valamint kora ellenére is egy gyors játékos, ami felüdülés lesz Richard Rodgers mellett, hatásos red zone target lehet belőle, az utóbbi éveket látva ez szintén előnyünkre válhat.

Ami a legfontosabb Thompson szempontjából: Mivel cut áldozata lett Cook így nem számít bele a következő évi kompenzációs pickek számolásánál.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful