Packers Hungary Club

Wisconsini sajt a világ legjobbja 2016-ban

A szabadügynök piac okozta sokktól elalélva, rugaszkodjunk el egy pillanatra a focitól és összpontosítsuk figyelmünket Wisconsin másik nagy nevezetességére a sajtra. Érdemes, ugyanis az idei Sajt világbajnokságnak számító World Championship Cheese Contest 2016 versenyén a wisconsini termelő Emmi Roth USA of Fitchburg cég Roth Grand Cru Surchoix nevű nemes érlelésű kemény sajtját választották a legjobbnak szerda este a világ legjobb sajtszakértői. A wisconsini Monroe kisvárosban székelő sajtcég vezérigazgatója Tim Omer büszkén emelhette a magasba a világbajnok sajtot a verseny végén:

omer cheese

Különösen szép eredmény ez annak a tükrében, hogy a világ minden tájáról (köztük a világ sajt elitjének számító Svájcból is) érkező 2955 nevező közül ítélték oda a legjobbnak járó díjat a monroei termelő termékének. Persze azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a győztes wisconsini sajtgyártó cég svájci többség tulajdonban van, szóval a kapcsolat megvan az európai sajt elithez.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful