Packers Hungary Club

Wolf és Gutekunst kinevezése

160321-promo-950

Ron Wolf egykori GM fia egyre magasabbra tör a Packers ranglétráján és évről évre közelebb kerül ahhoz, hogy egy szép napon elfoglalja ugyanazt az irodát, ahol legendás apja dolgozott. Eliot Wolf 13 éve szolgálja a Packerst, és egyszerű asszisztensként kezdte a munkát a front office égisze alatt. A mai kinevezéssel ő lett a operatív igazgató.

A pletykák szerint az is közrejátszott a hirtelen kinevezésében, hogy több csapat is érdeklődött iránta, szívesen elvitték volna GM-nek a tehetséges ifjoncot. Thompson leváltása azért még nem a közeljövőben lesz esedékes, mindenesetre jó tudni, hogy ha erre sor kerül, akkor lesz aki helyére lépjen. Eliot még csak idén tölti a 34. életévét, van még ideje bőven tapasztalatot és tudást szereznie, hogyha el jön a nagy nap maximálisan felkészült legyen az új kihívásokra.

Gutekunst 18 szezon óta szolgálja a Packerst, ebből az utóbbi 4 évet az egyetemi játékosok megfigyelését kontrollálta mint igazgató, előtte 11 évig délkeleti régió megfigyelője volt a csapatnak. Most a még egy szinttel feljebb lépett, gyakorlatilag Ted Thompson jobb keze lesz a jövőben, mint director of player personnel.

Mindkét úriembert maga Ted Thompson nevezte ki hétfői hatállyal.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful