Packers Hungary Club

Andy Mulumba új csapatot talált

A tavalyi szezont még sajtfejűként kezdő Andy Mulumba  OLB miután nem kapott újabb szerződést a Packerstől és  szabadügynökké vált, most egy évre a Kansas City Chiefs csapatához szerződött, tette közzé hivatalosan az ügynöke Tom Tafelski.

Mulumba cikkbe

Mulumba 2013-ban került szabadügynökként Green Baybe, személyének pikantériája, hogy a Kongói Demokratikus Köztársaságban született és mivel kanadai állampolgárként került észak amerikába (Quebec-ben jegyezték be kanadai állampolgárnak), így a Packers szerződése lejárta után a hatályos amerikai bevándorlási törvények szerint februártól elvileg el kellett  hagynia az Egyesült Államokat, amíg új “munkahelyet” talál. Mivel ez hamar megtörtént, így egy évig biztosan nem lesz gondja ismét a tartózkodási engedéllyel. További érdekesség, hogy immár ő a harmadik ex Packers linebacker (Frank Zombo és Dezman Moses után), aki a Kansas City Chiefs csapatában folytatja játékosi pályafutását, közvetlen azután, hogy Green Bayből távozik.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful