Packers Hungary Club

Gregg és Rodgers is a legjobbak között

A közelgő draft kapcsán az NFL.com lehozott egy sorozatot, melyben kiválasztják a valaha volt legjobb játékost akit az első kör adott pickjén húztak. Jelenleg a 17. helyen járnak de már is három Packers érdekeltsége van a dolognak.

Clay Matthews a 2009-es draft 26. helyén lett kiválasztva, a minden idők legjobb 26. helyén választott játékosnak nem véletlenül Ray Lewist választották a szakírók, ám a twitter szavazatok alapján Matthews stabilan a második ezen a picken.

A 24. helyen nem meglepő módon Aaron Rodgers végzett az élen, mind a szakértők, mind a twitter szavazók elsöprő többsége ARodot tartja a legjobb választásnak a 24. helyen. Olyan játékosokat előzött meg ezzel mint Ed Reed, vagy Dez “nem tudok elkapni a Lambeau-n” Bryant.

rodgers_vote

Még egy elsőséget elkönyvelhet a csapat, ugyanis Forrest Gregg, a Lombardi-éra legendás tackle játékosa is a legjobbnak bizonyult a szakértők szerint, teljesen megérdemelten. Gregg az 1956-os draft 20. választottja volt és minden idők egyik legjobb offensive tackle játékosának számít. Háromszor nyert Super Bowlt (A Packers első két győzelmét követően a Cowboys csapatával is felért a csúcsra), 9-szer választották a Pro Bowl keretbe, de ami ennél is nagyobb érdem 7-szer bekerült az All-Pro első csapatába is. A Packers történelmében mindössze egy játékos büszkélkedhet ennél több All-Pro tagsággal, Don Hutson, ő nyolc alakalommal érte ezt el.

Játékosként a 1971-ben vonult vissza a Dallas Cowboys-tól, majd előbb támadófal-edzőként próbálkozott több csapatnál is, mielőtt a CFL-ben próbált szerencsét. Egy évet töltött az északi országban majd a Bengals történetének negyedik vezetőedzőjeként tért vissza az NFL világába, ahol 1981-ben az év edzőjének is megválasztották. Ebben az évben egészen a Super Bowlig vezette a Cincinnati együttesét, ahol a 49ers-től kaptak ki 26-21-re.

gregg_zoom

1984-ben, miután egykori csapattársát Bart Starrt menesztették a Packers vezetőedzői posztjáról, kilépett aktív Bengalsos szerződéséből és elfoglalta egykori játékosként elért sikereinek színhelyén a vezetőedzői posztot. Négy évig irányította a csapatot, 25-37-1-es mérleget elérve, a rájátszásba egyszer sem sikerült bekormányozni a Packerst. 1988-ban önként állt fel posztjáról és egykori egyetemi csapatának irányítását vette át, a profi futball világába soha nem tért vissza.

Egészen 1995-ig edzősködött mielőtt nyugdíjba vonult, jelenleg Coloradóban éli nyugdíjas éveit 82 évesen. Öt évvel ezelőtt Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, amit egyértelműen a játékosként elszenvedett agyrázkódásokra vezettek vissza. Reméljük azért sok év megadatik még neki.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful