Packers Hungary Club

Megtörtént az alapkőletétel

Hét éves tervezgetés, egyeztetés és előkészítő munka után, előző hét kedden célegyenesbe ért a Tiltetown District elnevezésű projekt. Ugyanis ezen a napon hivatalosan is lerakták a szórakoztató komplexum alapkövét.

150820-titletown-rendering-950

Az építkezés három fázisra osztotta a kivitelező, amiből a legtöbb időt a Lodge Kohler négy csillagos szálloda építésére fordítanak majd. Ez lesz a kivitelezés első fázisa, aminek befejezését a 2017-es szezon rajtja elé tervezik. Öt emeleten 144 szobával, a tetőn panorámás bárral és étteremmel, full extrás spa-val, valamint bel- és kültéri medencékkel várják majd a hotelóriás vendégeit.

A projekt egyik kiemelt része a terület közepén kialakított 40.000 nm-es park, amit mindig évszaknak megfelelően vehetnek igénybe az ide látogató vendégek. Télen jégpálya, nyáron mini-focipálya lesz a területen kialakítva az egyéb látványosságok mellett.  Emellett a Bellin Health egy 2800 nm-es sportorvosi klinikát is emel a területen, amit természetesen nem csak a csapat játékosai, hanem a civilek is igénybe vehetnek.

Végezetül pedig íme egy összehasonlító grafika, hogy ez a hivatalosan megjelölt 34 acre területű komplexum valójában mekkora lesz:

terulet_info

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful