Packers Hungary Club

Nelson jó úton jár

jordynelson

Jordy Nelson a megkezdett offseason program kapcsán állt az újságírók rendelkezésére a héten, és először válaszolt a kérdésekre idén. Nem meglepő módon a firkászokat a rehabilitációja és gyógyulásának menete érdekelte a legjobban. Mint ismeretes tavaly augusztus 23-án az egyik előszezon mérkőzésen szenvedett ACL szakadást a kiváló elkapó, egy olyan játék kapcsán ahol gyakorlatilag hozzá sem értek. Sajnos a sérülése miatt a teljes 2015-ös megmérettetést ki kellett hagynia, hiánya nagyon érezhető volt a csapat mélységi játékainak hatékonysága kapcsán.

Az újságírók nem kímélték a sztárjátékost és rendesen kifaggatták jelen állapotáról.

“Úgy gondolom, hogy időpazarlás azon gondolkodni, hogy mi lesz, ha nem leszek már olyan jó, mint azelőtt. Mert ha esetleg mégis megtörténne, úgysem tudok mit tenni ellene. Úgy mentem neki a rehabilitáció procedúrájának, ahogy szerettem volna, és úgy is sikerült haladnom vele, ahogy akartam. Most pedig folytatom a munkát, ahogyan az edzőim kérik tőlem. Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy készen álljak a szezonra.” – kezdte Nelson.

Mindenki kedvenc 87-ese menetrend szerint megkezdte a fizikai felkészülést a csapattal, rehabilitációja a megfelelő ütemben, sőt, a tervezetnél hamarabb véget ért.

jordy-sideline

“A rehabilitáció során bármit csináltunk, semmivel kapcsolatban sem blokkoltam le mentálisan. Amikor továbbhaladunk valami új felé, legyen az futás vagy ugrás vagy kitámasztás, akármi, az első alkalommal nyilván óvatosabb vagy vele. Az edzők is ezt akarják, mivel azelőtt nem csináltad még, de ezután a következő alkalmakkor már nincs semmi probléma. Nem igazán volt semmi – legyen az futás utáni lassítás, vagy bármi -, aminél éreztem volna ezt a mentális gátat. Nem tudom, hogy amiatt van-e ez, ahogyan maga a sérülés történt, de úgy gondolom, hogy ha nem tudok rendesen felugrani és leérkezni, akkor jóval nagyobb gondunk van annál, mint hogy tudok-e majd újra focizni.”

Aaron Rodgers szintén a héten azt nyilatkozta csapattársáról és barátjáról, hogy annyi ideje van teljesen felépülni, amennyire csak szüksége van, senki nem erőlteti a mielőbbi visszatérését a pályára. Ennek ellenére Nelson már úgy érzi készen áll akár a 11-on-11 drillekre is és szeretne részt venni a teljes felkészülési programban.

“Az OTA-k még beszélgetés tárgyát képzik majd, kérdéses, hogy milyen mértékben vehetek majd részt rajtuk.” – mondta Nelson egy kis mosollyal, arra utalva, hogy valószínűleg McCarthy-val és az orvosi stábbal kell majd alkudoznia ezügyben. “Pontosan úgy haladunk a felkészüléssel, ahogy szeretnénk. Már alig várom, hogy folytathassam a fejlődést és remélhetőleg a helyes úton maradok majd.”

Reméljük minden rendben lesz és a következő szezon rajtjára teljes mértékben megbízható lesz a lába. Nagy szükség lenne rá a csapatban.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful