Packers Hungary Club

Rövid hírek

natepalmer

  • Nate Palmer nem sokkal azután, hogy a vezetés kivágta, a Tennessee Titans csapatánál talált magának munkát. A Titans is alapból 3-4-es védelmet játszik és Woodyard mellett nincs egy releváns ILB a keretben, így akár egy eredményes felkészülés után a kezdőben is találhatja magát. De ha ezt nem is sikerül megugrania, a rotációba biztosan beküzdi magát.

johnkuhn

  • John Kuhn helyzete továbbra is kérdéses a csapatnál. A Tábornok az előző szezonban bezsebelte harmadik Pro Bowl jelölését is, de az ő posztján ezt némileg könnyebb elérni, mint a többin. Kuhn tavaly a támadó snapek 28%-ban volt csupán a pályán. Az utolsó hat mérkőzésen (PO-val együtt) viszont a lehetséges 362 snapből 222-szer a pályán volt, ennek oka, hogy McCarthy többet futtatta a csapatot, mint előtte. Kuhn 2007-ben érkezett a csapathoz a Steelers-től, ahol rookie évében Super Bowlt nyert, azóta 139 mérkőzésen lépett pályára, többen mint bárki a csapatból 2007 óta. Helyére az az újonc Ripkowski pályázik, aki tavaly mindössze 18 támadó snapet töltött a gyepen.

brettgoode

  • Brett Goode (LS) felépülése jól halad, miután tavaly ACL szakadást szenvedett. Ám Goode perpillanat szabadügynök és egyáltalán nem biztos, hogy újra magára öltheti a 61-es zöld-sárga mezt, ugyanis a helyére igazolt Rick Lovatonak érvényes szerződése van a csapattal a 2016-os szezonra is. Goode tavaly 976 ezer dollárért adogatta fel a labdát Masthay-nek, Lovato 2016-os fizetése csupán ennek a fele, 450 ezer dollár. Igaz dead money nélkül elküldhető…

NCAA Football: Central Florida at Temple

  • Robby Anderson, a Temple University végzős elkapója tett látogatást a csapatnál. Az egyetemen mindössze két évet focizott, elkapóként és visszahordóként alkalmazták. Végzős évében 976 yardot és 7 TD-t szerzett, ezzel csapata legeredményesebb elkapója volt. Viszonylag nyurga játékosról van szó, 190 centi és csupán 84 kg, a 40 yardot 4,36 másodperc alatt futotta. Előzetes a draft harmadik napján kelhet el, ha egyáltalán elviszi valaki, lehet hogy undrafted játékosként kerül majd a ligába.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful