Packers Hungary Club

Tovább folytatódik a nemes hagyomány

firstdownfortrees

Az április 22-én tartott Föld Napja alkalmából a csapat hetedik éve indítja el egyik legzöldebb hagyományát. Aki olvasta a Pályán Kívül című írásunkat az előtt nem ismeretlen a First downs for Trees kezdeményezés. Ennek keretében a teljes szezon alatt szerzett mindegyes first down után a Packers szervezete elültet egy fát Brown megyében valamint sok más Wisconsin állambeli megyében is, ezzel is zöldebbé téve a környezetet.

Csak tavaly 317 first downt jegyzett az Aaron Rodgers nevével fémjelzett offense, ebből 173 született passzolásból, 100 futásból és 44 az ellenfél büntetése miatt. Ezt bőven túlszárnyalta a szervezet ugyanis a Föld Napja alkalmából 490 facsemetét vásároltak. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden mérkőzés után Mark Murphy elnök kisétál egy ásóval a Lombardi avenue egyik sarkára és lebök egy fát a semmi közepére. A fákat a legkülönbözőbb megyei intézmények adományozzák, óvodáknak, iskoláknak, közösségi szervezeteknek, akik a saját területükön ültetik el az adományozott csemetéket. Idén 15 különböző intézmény között osztották szét a 490 fát Pulaski, Suamico, Bellevue, Allouez és Brown megyében többek között.

firstdownfortrees2

A fák nem csak szebbé és egészségesebbé teszik a környezetet a széndioxid megkötése miatt, de jelentősen csökkentik az áradások, heves viharok okozta károkat is. Becslések szerint ezek az adományozott fák 15 millió dollár kártól védik meg a környezetüket életük során, a gondozásukkal és ültetésükkel együtt is 300%-os hasznot hoznak. Emellett növelik az ingatlanok értékét és szebbé teszik környezetüket.

Reméljük jövőre még több first down még több fát fog eredményezni.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful