Packers Hungary Club

Wisconsin állam kormányzója nem kérdéses kinek szurkol!

Egyre éleződik a az amerikai elnök választás versenye, ám mi nem akarunk politikai csatározásokról híreket adni, hiszen minket a sport, azon belül is csupán az amerikai foci foglalkoztat. Persze azért nem mehetünk el szó nélkül amellett, ha egy (politikai) közszereplő nyíltan és büszkén vállalja fel kedvenc sport csapatát a nyilvánosság előtt is. Nincs ez másképpen Wisconsin állam kormányzójával sem, aki nem rejti véka alá, hogy melyik NFL csapat áll a legközelebb a szívéhez:

wisc gov meccsen

Scott Walker, aki Coloradoban született és Iowaban nőtt fel, sokáig az Amerikai Vörös Kereszt szervezetének szolgálatában állt, majd 1992-ben elindult a politikai pályán, amikoris beválasztották Wisconsin állam kormányzói testületébe, ahol eleinte Milwaukee ügyeit volt hivatott felügyelni, majd miután egyre feljebb került a ranglétrán, úgy kapta lépésről lépésre a komolyabb feladatokat. A 2006-os kormányzói választáson még nem járt sikerrel, de nem adta fel és a 2010-es megmérettetésen már révbe ért. 2011 januárja óta van a hivatalában és megválasztása óta büszkén hirdeti Zöld-Arany kötődését. Természetesen rendelkezik bérlettel a Lambeau Fieldre is és ki nem hagyna egyetlen hazai mérkőzést sem. Saját bevallása szerint, élete egyik legszebb pillanata volt, amikor 2013-ban személyesen delegálhatta a Packers legendás elkapójának Donald Drivernek a visszavonulási ceremóniáját:

driver wisc gov2

Legutóbbi kampánybeszédében amikor sportolókat hozott fel a becsület, tisztelet, kitartás és céltudatosság példájára, Brett Favre és Aaron Rodgers nevével érvelt. A jelenlegi kedvence a csapatban ugyancsak nem meglepő:

gov arod mezben

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful