Packers Hungary Club

4/137 – Dean Lowry (DE, Northwestern)

Nem sokat kellett várni Martinez után az újabb Packers húzásra, ugyanis a másik kompenzációs pickünk is a negyedik kör végére, egészen pontosan a 137. helyre szólt. A választott pedig egy újabb játékos a védőfalba: Dean Lowry a Northwestern Wildcats csapatából.

ChTyDlWXEAM3EkI

Gyorsan essünk túl a legfontosabb dolgon, ami biztosan hamar elterjed majd a szurkolók között, mint a tűz: Dean Lowry Bears drukker. Nincs ezzel semmi gond, Illinois államban nőt fel, így nevelkedett, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet értékes tagja a csapatnak. A telefonos interjúk során nem nagyon ködösített, bevallotta, hogy így van, de szeretne a Packers családhoz tartozni, és ezért mindent meg fog tenni. Pont.

Lowry 198 centi és 134 kiló, ám ezt a súlyát már a combine idejére érte el, a szezont követően cirka 8 kilót pakolt még magára. Ami a legszebb, hogy ezekkel a méretekkel 4,87 másodperc alatt lefutotta a 40 yardot! A leggyorsabb 130 kilónál nehezebb játékos volt az egész drafton a posztján.

Dean Lowry-t a jóisten is Packers játékosnak teremtette, hibátlan mentalitással rendelkezik, nem alibizik, nincs olyan, hogy egy-egy play-t feladjon. Munkamoráljáról ódákat zengettek az egyetemi edzői, nem balhés, nem hisztizik, nem akar a reflektor fénybe kerülni. Csendben teszi a dolgát, az a fajta játékos, akinek a játék nem csak egy elvégzendő munka, hanem szenvedély, aki családjaként tekint a csapatára. Posztjához képest villám gyors és az utolsó pillanatig képes üldözni a labdát, majd visszatérve a line of scrimmage-hez ezt megismételni play-ről play-re, szinte fáradhatatlan játékos.

lowry

Hátránya, hogy kezei nem nagyon vannak, konkrétan a legrövidebb keze van az összes játékos közül, akik posztján elkeltek a drafton. Igazi T-Rex. Mentalitása is hasonló az említett őshüllőéhez, az irányváltás szó nem szerepel a szótárában, mint a tank megy előre. De pont ez hozza az erősségét is, mert elmenni mellette a labdával nem nagyon lehet.

funny-picture-portal-games-865353

Méretei alapján idális 3-4-es end lehet belőle a csapatnál, Daniels másik oldalán lehet keresni valója. Akkor sem jön zavarba ha a fal közepére kell állnia, tehát egy sokoldalú játékosról beszélünk. Ugyanakkor nem valószínű, hogy tetemes játékidőt fog kapni, az elején semmiképp. Kicsit képzetlen, inkább ösztönből játszik, mint tudatosan. Nem egy playmaker játékos, hanem tisztes iparos, aki nem fél a munkától, ismeri saját korlátait, hátrányait amin folyamatosan fejleszteni akar.

A telefonos interjú során rákérdeztek a súlyára, azt mondta nem érdekes számára a Packers hány kilósan akarja látni, annyi lesz és kész, nem csinál belőle problémát. Pass rusher képességeiről is nagyon szerényen nyilatkozott, elmondta, hogy tudja ezen fejlesztenie kell önmagát és mindent meg fog tenni az előrelépésért.

Végtelenül szimpatikus srác, akinek a hozzáállásával egészen biztosan nem lesz semmi probléma, csak rajta és az edzőkön fog múlni mit fog magából kihozni. Hosszabb távon lehet benne potenciál, de még sok munka lesz vele, a technikáját csiszolandó.

Dean Lowry a 94-es mezt kapta a csapattól.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful