Packers Hungary Club

6/200 – Kyle Murphy (OT, Stanford)

A 2016-os játékosbörze utolsó előtti körében húzhatott utoljára Ted Thompson, miután a Spriggs-trade keretében a hetedik körös választást odaadta a Coltsnak. A szerencsés játékos pedig Kyle Murphy, aki a második OL pick ezen a drafton és egyben a második Stanford játékos, akit Thompson kiválasztásra alkalmasnak ítélt.

ChUctlrWIAQODHp

Ha még egy évet visszamegyünk az időben, az akkor draftolt játékosok között is találunk egy Stanford végzőst, akkor Ty Montgomery került onnan a Fagyott Tundrára. Így amennyiben az idei két választott is beverekszi magát az 53-as keretbe, akkor minden hétvégén nyomhatnak egy egyetemi találkozót a Lambeau Fielden.

Kyle Murphy is egy igazi égimeszelő, 198 centijével az egyik legmagasabb tagja lehet a keretnek. Egyetemi évei alatt jobboldali tackle-ként szerepelt, utolsó szezonjára lett átmozgatva a vakoldalra, minden mérkőzésén kezdő volt ezen a poszton.

Mondhatni prototípus méretekkel rendelkezik OT posztra, elég magas, elég nagy darab és a kezei is hosszúak. Inkább ösztönös játékos, mint képzett. Az ereje és a hihetetlen robbanékonysága meg van ahhoz, hogy futásblokkolásban egy szinttel feljebb tudjon lépni, de ehhez mindenképpen csiszolni kell a technikáját is. Passzblokkolásban nagyon vegyesen teljesített, a 2014-es kiemelkedően jó éve után tavaly visszaesett, de ez betudható annak is, hogy a másik oldalra került. Magasan van a súlypontja, amit korlátozott technikájával nem tud kompenzálni, ezért könnyen kibillenthető az egyensúlyából.

Első évében valószínűleg nem sokat fogjuk a pályán látni, cserejátékosként sem, maximálisan a tanulásra kell koncentrálnia, ha fel akar nőni a profi futballhoz. Ereje és testi adottságai miatt azonban bőven bevállalható pick volt a hátsó körökben, nem utolsó sorban lesz két ismerőse is a csapatban, akik segíthetnek a beilleszkedésben.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful