Packers Hungary Club

III. PHC nyári tábor

Idén is megrendezésre kerül a már hagyományosnak mondható nyár végi össznépi armageddon a Packers drukkerek számára. Tavaly Hajdú-Bihar megyében vendégeskedtünk, idén Budapest közeli helyszínt kerestünk, így esett a választás egy szép nagy házra Tahitótfaluban.

térkép

Helyszín: 2021 Tahitótfalu, Petőfi u. 4.
Időpont: 2016. augusztus 26-27-28.
Költség: 1 ott töltött éjszakára 3500 Ft/fő, a teljes hétvége (2 éjszaka) ára 6000 Ft/fő. Ha nem tudsz ott aludni, de szeretnél egy délutánt közöttünk tölteni, arra is van lehetőség. Ebben az esetben nem szedünk be semmilyen ellenértéket, becsület kasszás módszerrel járulhatsz hozzá a buli alakulásához.
Ház beosztása: 2 x 6 fő, 5 x 4 fő, 3 x 3 fő, 5 x 2 fő, 10 fürdőszoba + 2 külön WC
Wifi van, ágynemű huzat viszont nincs, szóval vagy azt, vagy hálózsákot hozni kell.

A menetrend a szokásos: hamburger készítés, bográcsozás, evés-ivás, dínom-dánom kifulladásig és nem mellesleg élőben megnézzük a Green Bay Packers – San Francisco 49ers előszezon mérkőzést is. Lesz lehetőség labdázni, pingpongozni, játszani, vetélkedőre, bármire amit akartok.

Az étkezést a szokásos módon oldjuk meg: közös nagy bevásárlás, a költségeket meg arányosan szétdobjuk.

Utazást mindenkinek egyénileg kell megoldani, Volán járatok Újpestről kevesebb, mint egy óra alatt leérnek 500 ft körüli összegért. De természetesen, ahogy eddig is, az autós utazásokat megpróbáljuk összeszervezni az ország különböző pontjairól. A csoport idevágó posztjában ezt majd megbeszéljük.

Jelentkezni Preszmayer Zsófinál lehet, Facebook üzenet formájában vagy emailben (lphungary@gmail.com). Ezenkívül kérdéseiteket a csoportban is nyugodtan fel tudjátok tenni. A jelentkezéshez a részvételi díj felét előre el kell utalni, szintén Zsófinak, számlaszámot üzenetben kaptok majd tőle a jelentkezést követően. Lehetőség van egy éjszakára is jönni, de prioritást élveznek majd azok, akik kettőre jelentkeznek. A helyszín maximális kapacitása: 50 fő.

Természetesen lehet hozni nyugodtan barátot/barátnőt, feleséget, cellatársat, itt a remek alkalom megszerettetni vele ezt a sportot és a Packerst 🙂

Pár kép a szállásról:

lehar_2.jpg

lehar_6.jpg

Lehar_kep1

Lehar_kep2

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful