Packers Hungary Club

Játékosmegfigyelők véleményei

A Journal Sentinelnél dolgozó Bob McGinn összeszedte, hogy miként vélekedtek a Packers választottjairól a Draft előtt az NFL játékosmegfigyelői. A szép csokorba szedett vélemények olvasása előtt mondom: a tartalom a nyugalom megzavarására alkalmas. Azonban mielőtt fáklyákat gyújtanánk és előszednénk a vasvillákat a fészerből, hogy megégessük Ted Thompsont, álljunk meg egy pillanatra és vegyünk mély levegőt. Az alábbi idézetek profi játékosmegfigyelőktől származnak. Nyilván a nyilvánosság előtt vegyes őszinteségű válaszokat fognak adni, mert egy felsülés egy játékosmegfigyelő hírnevén is csorbát ejthet. Valószínűleg a jobbnak tartott játékosokat a nyilvánosság előtt inkább leértékelik, míg a gyengébbeket inkább felértékelik. Ha esetleg házon belül a GM-nek javasolna egy játékost, akkor a sajtó munkatársainak azt mondaná, hogy jó-jó, de azok a rövid karok, szakadt térd, túl gyenge, túl sokat edz, satöbbi. Míg másik oldalról, ha nem tetszik egy játékos, akkor meg akár 2-3 körrel hamarabb is elmehet, mert hatalmas a plafonja. Aztán megint máskor meg tényleg őszintén megmondják a frankót. Szóval ezekkel a véleményekkel csak óvatosan.

Kenny Clark

AFC-s megfigyelő:

„Igazi erőssége a labda irányának védelme. Masszív. Szerintem két down-os játékos, de nem hiszem, hogy a 3. Downra is érdemes lenne fenn hagyni. Igazi bull rusher, de ez végső soron minden nose tackle-re igaz”

AFC-s megfigyelő:

”Ösztönösen kemény, erős és érett. Második körös. Nem látom, hogy vinnék az elsőben. 100% az esélye, hogy ott lesz még a 27. választásnál. Talán a legjobb játékos a futás ellen.”

NCAA FOOTBALL: OCT 04 Utah at UCLA

AFC-s megfigyelő:

”Szerintem 11 és 20 között viszik. Egy kemény, fizikális játékos. Megvan a képessége, hogy nagy nyomást gyakoroljon. Egy dolog nem tetszett: a felállása. Néha békapózban áll fel, így a súlypontja a fenéktájékra kerül és az első mozdulata a felemelkedés. Természetes posztja a nose tackle. Könnyű, de erős. Nagyon jó erővel rendelkezik a labdás ütközés irányításához. 3-technikás játékot is tud játszani. Még futót is játszott a Virigina ellen és elkapott egy TD passzt.”

NFC-s megfigyelő:

„Nagyon tetszik!”

NFC-s megfigyelő:

„Elviheted az első körben.”

AFC-s megfigyelő:

„Összeszűkíti a teret. 3 technikás játékot is tud játszani. Nagyon masszív. Szerintem a birkózói múltja sokat segít neki az előny megtalálásában. Nem túl széles a kartávja, de jól tud előnybe kerülni. Le kell tudni vinni a súlypontodat akkor, amikor érkezik a blokkolók nyomása, ha ezt megérzed időben. Technikai oldalról ezt tudja. Tudja, hogy mit kezdjen magával a pályán.”

NFC-s megfigyelő:

„Változatosságot ad neked. Tud két gapet is védeni. Ha nickel formációban akarod alkalmazni, akkor a labdától függetlenül is tud játszani. 4 pontos felállásból is tud indulni és két oldalról is tudja fogni a centert. Nagyon jól tartja az egyensúlyát és nem könnyű lenyomni. Akár arrébb is mozgathatod és akkor robbanékonyan áll fel és gyorsan is el tud indulni. Nem tudom, hogy sztár lesz-e, de jó játékos.”

NFC-s megfigyelő:

„Jó játékos. Valószínűleg ő az atletikus képességek és a nyers erő legjobb keveréke.”

AFC-s megfigyelő:

„Az elsőszámú erőssége a labda útjára irányuló robbanékonyság. Szerintem még az irányítót is tudja siettetni. Kiemelkedő védő tackle. Van játékintelligenciája és egyensúlya. Tudja kezelni a kétirányú blokkot és ki tud forogni a nose tackle-ből. Rendszeresen meg is teszi. Igazán jó játékos.”

AFC-s megfigyelő:

„Nagyon hasonló (Andrew) Billings-hez”

AFC-s megfigyelő:

„Én (Vernon) Butler-t választanám Clark helyett. Clark is rendben van, de nem lelkesedem érte. Jól fogja nyomni a zsebet. Második körös. Butler-nek nagyobb a jövőbeli potenciálja és mindhárom pozíción tud játszani.”

Jason Spriggs

NFC-s megfigyelő:

„Atletikusabbnak bizonyult a teszteken, mint amilyen valójában. Jó második körös választás. Ki lehet próbálni bal szélen, de inkább jobb tackle.”

Jason Spriggs

AFC-s megfigyelő:

„Ő a legatletikusabb tackle idén. Nem egy brusztoló játékos. Ő nem fog a sárba tiporni, de a vakoldalon lehet így játszani. Bár csak egy „Taknya-nyála egybefolyik” típusú játékos lenne, meg ilyenek… Atletikus. Jól mozog. Tud játszani. Ha kideríted, hogy elég agresszív-e, akkor kapták egy vakoldali tackle-t.”

AFC-s megfigyelő:

„Engem nem igazán érdekel. Magas. Jól nyomja a védőfalat. A lábai jók, de puhák a kezei. Inkonzisztens a befejezése. Nem erőteljes. Fineszből oldja meg a blokkot. Aztán megfutotta azokat az időket és mindenki szerelembe esett.”

AFC-s megfigyelő:

„Erőt kell még gyűjtenie, de van egy-két trükk a tarsolyában.”

AFC-s megfigyelő:

„Szerintem második körös. Nem hinném, hogy kimenne az első körben. Remélem elviszik és játszhatunk ellene. Nem túl jó. Atletikus. Néhány csapat talán behúzná guard-ba. Lehet kiül egy évet és bedolgozza magát a keretbe.”

JasonSpriggs

AFC-s megfigyelő:

„Tight end-ből képezték át. Nincs sok ereje, de úgy edz, mint Tarzan. Idővel jobb lesz. Ha nézed, ahogy edz, akkor egyből megtetszik, de vékony. Le fog pattanni jó pár blokkról. Sokkal inkább zónázó játékos, ami az oldalazó gyorsaságát illeti. Spriggs jó opció lehet a Green Bay-nek. Talán, ha lecserélnek a 27. helyről vagy 5 helyet. Ő lesz az utolsó kifutó tackle. Egy kicsit túl lenne draft-olva, de kiemelkedő plafonja van. Nagyon jó atléta.”

NFC-s megfigyelő:

„Nagyszerű atléta, de van egy-két kérdőjel a játékkal szembeni elhivatottsága és szeretete körül. Valamint a keménysége is kérdés. Ettől függetlenül tehetségesebb, mint a többi Big Ten-es tackle.”

AFC-s megfigyelő:

„Inkább vakoldali védő. Nagyon atletikus és gyorsan mozog. Nem játszik igazán keményen. Szűken játszik. Inkább keménységgel van itt a baj.”

NFC-s megfigyelő:

„Második vagy harmadik körös.”

AFC-s megfigyelő:

„Túl fogják draftolni, mert egy edzőtermi csoda. Nekem nem tetszik Spriggs. Volt rá lehetőségem, hogy elteljek vele. Túl sokat néztem. Soha nem látom befejezni a blokkjait. Soha nem mászik a másik nyakába és vágja földhöz. Elképzelhetőnek tartom, hogy második körben elviszik, de soha nem draftolnám.”

NFC-s megfigyelő:

„Szerintem harmadik körös, de sokkal hamarabb kimegy majd. Se nem kemény, se nem erős. Nagyszerű atléta, de csak rövidnadrágban játszik jól.”

NFC-s megfigyelő:

„Talán az első körben, vagy a korai másodikban kimegy. Atletikus kölyök. Jó Senior Bowl-ja volt. Megvan a termete, magassága és a vakoldalhoz szükséges lábai.”

Kyler Fackrell

AFC-s megfigyelő:

„Olyan, mint Scott Fujita. Okos és érti a játékot. Jó focista.”

kyler fackrell utah state

NFC-s megfigyelő:

„Imádom! Felfelé száll.”

AFC-s megfigyelő:

„Megvolt az esélye a passzok siettetésére. Két éve, mielőtt megsérült (ACL), azt mondtam, hogy „Wow, ez a srác aztán tényleg tehetséges!” Ha nagy tere van, akkor még most is tud játszani. Inkább siettető, mint kifektető. Idén már nem játszott olyan jól. Két pontos játékos volt a 3-4-es rendszerben, mert jó passzsiettető képességei vannak. Egyenes, szabad térben feszes. Éber, aktív, túlteljesítő típus. Magas vállmagassággal játszik.”

NFC-s megfigyelő:

„Tetszik, mint passzsiettető. Nagyon sok mindent jól csinál!”

NFC-s megfigyelő:

„Nekem bűzlik”

AFC-s megfigyelő:

„Mielőtt lesérült a térde volt egy meccse a Tennessee ellen, amit most sok megfigyelő nézeget, mert volt két sackje. Akkor felszálló ágban volt. Mióta visszatért azonban nem a régi. Nagyon jó méretekkel rendelkezik. Inkább egy csere, szükség esetén kezdő kvalitásokkal. Jó gyerek. Semmi negatívum. Csak keresi a helyét egy elég komoly térdsérülés után. Egy „Sam” lesz és jobb szélső falember passz szituációkban.”

fackrell

AFC-s megfigyelő:

„Jó focista. Semmi különös. Valószínűleg a harmadik körben végzi.”

Blake Martinez

AFC-s megfigyelő:

„Teljesen rendben van. A teljesítményének jórészét mélységben termelte. Nem egy robbantó, a line of scrimmage-en toporgó játékos. Keményen játszott, okosan, erősen. Csere lesz. Nincs sok potenciál már benne.”

NFC-s megfigyelő:

„Csak oké.”

NFC-s megfigyelő:

„Nagyon tetszik. Csak attól tartok, hogy most játszik olyan jól, amennyire csak tud. Vaskos testalkatú srác tetőtől talpig. Nagy vádlik, combok, derék, sarkak. Nagyon okos és termelékeny játékos, viszont nincs sebessége és derékból is lassan fordul coverage szituációkban. Jól időzít blitzben. Keményen melózik. Nagyon tisztességes a futás ellen. Jól mozog ki a szélre sarkaival. Villog, de a sebessége elég korlátozott.”

Blake-Martinez-Stanford-football

AFC-s megfigyelő:

„Extrém ösztönös. Mindig a labda körül van és beavatkozik. Jó arzenállal rendelkezik és érzi a zónázást. Megfelelően zárja a labdát és az utakat maga előtt. Soha nem láttam még mélységben futóval, vagy slot elkapóval. Hatékonyan blitz-cel, jó időzítéssel.”

AFC-s megfigyelő:

“Nekem nem tetszik, de valószínűleg TOP 100-as.”

AFC-s megfigyelő:

„Tetszik, de nem kezdő.”

AFC-s megfigyelő:

„Nem hoz lázba.”

Dean Lowry

AFC-s megfigyelő:

„Jó méretű srác. Valószínűleg 5 technikás egy 3-4-es rendszerben. Rövid karjai vannak, de nagy az energiája. Valószínűleg inkább egy rotációs játékos. Olyan „szíve viszi előre” srác. Negyedik, ötödik körös. A srác 6 láb 5 és 300 font. Igazi lopás lenne a hetedik körben.”

NFC-s megfigyelő:

„Lenyűgöző méretek leszámítva a rövid karokat. Az akarata is hasonlóan meggyőző, de sajnos sokszor eredménytelen. Futás elleni védekezésben a legjobb, és a területén is a legjobbnak számít.  Néha-néha szállít majd egy nagy játékot. Átlagon aluli siettető tulajdonképpen nem létező fegyverarzenállal. Az irányítót minimálisan zavarja. Ötödik kör.”

Trevor Davis

AFC-s megfigyelő:

„Nem volt a listámon egyáltalán az előszezonra és eleve csak visszahordóként vettem fel. Aztán, ahogy egyre többet néztem annál jobban megtetszett. Negyedik kör. Nem ott kezdte. Robbanékony. Érdekfeszítő fazon. Egy baj van csak vele, hogy nem túl nagy. Rövidek a lábai. Nem ő volt az első számú elkapója a csapatának, de a leggyorsabb igen. Jól mozogott az elkapás után és biztosak a kezei.”

AFC-s megfigyelő:

„Középsőtől késői körökig bárhol elkelhet. Tud futni!”

davis

AFC-s speciális csapategység edző:

„A sebessége megvan. Magasan vált irányt, hosszú léptű. Azért kerekíti le az irányváltásait, mert annyira magasan tartja a súlypontját. Igyekszik kifelé terelni a kezdőrúgás visszahordásait. Nem egy első osztályú játékos az irányváltások tekintetében, de igazán jó sebessége van.”

AFC-s megfigyelő:

„Igen, tud futni. Minden rendben van vele. Biztos draftolják. Hatodik vagy hetedik körös.”

NFC-s megfigyelő:

„Hawaii-t hagyta ott, hogy a Pac-12-ben játszhasson. Okos srác. Nagyszerű fiatalember bármely futball program számára. Meg fogja csinálni. Nincs vele semmi gond!”

Kyle Murphy

AFC-s megfigyelő:

„Nem tetszik. Nem egy túl jó játékos. Viszont nagy. Én nem draftolnám, de valaki úgyis fogja.”

AFC-s megfigyelő:

„Nagyon átlagos. Csak egy csere.”

NFC-s megfigyelő:

„Ötödik körös.”

920x920

AFC-s megfigyelő:

„Ötödik körös. Technikás, kemény és eszes. Nem egy jó atléta. Merev. Valaki majd átrakja jobb oldali tackle-be. Jó passzblokkoló technikája van és állhatatos befejezése. Átlagos erőssége és mozgékonysága van. Magas vállmagasságot tart futásblokkolásnál. Tolja maga előtt az embert. Átlagos szabad terepen.”

AFC-s megfigyelő:

„Inkább ötödik körös. Nagyon okos, de egyáltalán nem vakoldali falember. Esetleg csere ezen a poszton? Ezt már mondanám, mert az esze megvan hozzá. Fizikálisan, kizárt dolog. Úgy összességében mindenben jó egy kicsit.”

AFC-s megfigyelő:

„Középső körös. Nincs semmi játékereje.”

NFC-s megfigyelő:

„Késői választás”

NFC-s megfigyelő:

„Sokáig fog még ő játszani. Én egyáltalán nem látom merevnek. Szerintem nagy és erős. Főiskolai szinten jó vakoldali tackle volt, de valószínűleg jobb oldalon fog játszani az NFL-ben. Az sem lepne meg egy cseppet sem, ha bemozgatnák középre.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful