Packers Hungary Club

Meglepetés távozó

boyd

Miközben Spriggs csatlakozott ahhoz a négy játékoshoz (Martinez, Lowry, Davis, Murphy), akik aláírták rookie szerződésüket, az első nagy név kényszerült távozni. Josh Boyd szerződését a tegnapi napon megszüntette a Packers, így a csupán negyedik szezonjára készülő Boyd szabadügynök lett.

A defensive end a 2013-as draft 5. körében került a csapathoz, három szezont töltött a Fagyott Tundrán. Ezalatt 26 mérkőzésen lépett pályára, négyszer kezdőként. Összesen 29 tackle került a neve mellé, sacket, fumble-t nem sikerült szerezni.

Tavaly a második héten a Seattle Seahawks elleni mérkőzésen szenvedett bokatörést és a teljes további szezont IR-listán töltötte. Valószínűleg ez az oka a mostani menesztésének is, hogy nem sikerült kellőképpen a rehabilitációja, a bokája nem jött rendbe teljesen. Boyd egy univerzális játékosnak számított, aki a védőfal minden posztján bevethető volt, bár soha nem nyújtott kiemelkedőt, nem egy playmaker játékos, de rotációban megállta a helyét.

A 2013-as drafton 11 játékos került a csapatba, Boyddal együtt már 5-en nem tagjai a keretnek.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful