Packers Hungary Club

Randall Cobb lediplomázott

Öt évvel azután, hogy a profi foci miatt elhagyta a Kentucky egyetemet, végül most befejezte felsőfokú tanulmányait Randall Cobb, a Packers (immár elit) elkapója. Természetesen ott fejezte be, ahol elkezdte, a Kentucky University-n, s ezzel ő lett a családjában az első, aki diplomát szerzett.

cobb diploma cikkbe

Cobb saját elmondása szerint szegény családból származik, édesapja gyári dolgozóként kereste a családnak a betevőt, így korán ráébredt, hogy milyen fontos a tanulás és az általa megszerzett műveltség, képzettség. Mint mondta, mindig is feltett szándéka volt (az NFL karriertől függetlenül) a felsőfokú tanulmányok befejezése és a képesítés megszerzése, ugyanis bár hatalmas összegeket keres jelenleg, gondolnia kell a profi karrierje utáni időszakra, a családjára (akik rendkívül fontosak számára) és az NFL utáni időszakra vonatkozó terveihez mindenképpen szükséges a diploma. Elismerően szólt az egyetemről is, amelynek sokat köszönhet:

Itt nőttem fel igazán. Úgy érzem az az időszak volt számomra a legmeghatározóbb, amit itt eltöltöttem, s  mindig azt mondtam, hogy Tennesseeben nőttem fel, de Kentucky nevelt fel, Kentucky tett azzá aki vagyok!

GRATULÁLUNK!

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful