Packers Hungary Club

Twitter háború

A Detroit Lions és a Green Bay Packers csapata twitteren kezdte egymást zrikálni. Péntekenként általában #FlashbackFriday hashtag alatt egy-egy emlékezetes momentumot oszt meg a Packers. Ennek kapcsán gondolták a Lionsnál, hogy oda szúrnak egy kicsit a csoport riválisnak:

#NotAFacemaskFriday hashtaggel posztolták a tavalyi szezonban esett egyik legnagyobb szívfájdalmukat. Mint emlékeztek rá, a Richard Rodgersnek dobott 61 yardos Hail Mary passzt előzte meg ez a játék, amit a játékvezetők facemask szabálytalanságnak láttak a pályán. Mivel szabálytalansággal nem érhet véget mérkőzés egy extra down-hoz jutott a Packers, amivel megfordították a mérkőzést.

Nos, lassítva visszanézve ez tényleg nem tűnik egy brutális facemask szabálytalanságnak (minimum véleményes), ám ez mit sem számít, a játék hevében valóban bedobható volt az eset, az eredményen pedig már senki nem fog változtatni. Úgy látszik a Lionsnál még mindig nem sikerült az eseten túllépni. Ám a Packerst sem kell félteni, alig kevesebb mint egy óra múlva a Flashback Friday keretében még egyszer rátapostak a megtört Lionsos szívre:

Sőt, hogy totális legyen a megsemmisítés előkotortak egy mérkőzést az 1993-as szezon rájátszásából is. Ezen a mérkőzésen Brett Favre a Lions otthonában 55 másodperccel a vége előtt találta meg Sterling Sharpe-ot egy 40 yardos bombával, amivel 28-24-re megfordította a mérkőzést, amire a Lions már nem tudott válaszolni, ezért kiestek a rájátszásból.

A Lions PR-osai ezek után jobbnak látták nem tovább feszegetni a húrt. A tanulság? Hiába vagy oroszlán, te sem húzogathatod akárki bajszát.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful