Packers Hungary Club

Wisconsini vérfrissítés punter poszton

Bizonyára már több szurkoló fejében megfordult a kérdés; meddig tart(hat) még Tim Masthay (valljuk be) nem túl jó szereplése a csapatban. A gyengécske szezont produkáló punterünk az elmúlt évadban 81 kísérletből mindössze tizennyolcat rúgott be az ellenfél 20 yardosán belülre, amely a ligában az egyik legrosszabb teljesítmény (22,2%). A 43,9-es átlag sem éppen liga elit produkció, ráadásul volt pár látványosan borzalmas rúgása is, ami ezen a szinten bizony már nem elfogadható. Jogos tehát a kérdés, hogy mi lesz ezután? Nos, a válasz nem váratott sokáig, a csapatvezetés a hét elején egy draftolatlan újoncot igazolt Peter Mortell személyében a poszt megerősítésére. Mortell nagyon örült annak, hogy szülővárosába térhet vissza, ezzel a képpel és szöveggel adta hírül a twitteren a nagy újságot: (Green Bay, hazatérek.)

pete home

A most 23 éves wisconsini (Green Bay) születésű Peter, 188 cm magas és 88 kiló. A Gren Bay-i Notre Dame De La Baie Academy középiskolában tanult, majd a 2010-es osztály egyik legjobbjaként a Minnesotai egyetem Golden Gophers csapatát erősítette punterként.

mortell gophers

Sokoldalú játékos, punt rúgás mellett holderként (földről történő rúgásnál a labda leállítását végző játékos) is kiváló, emellett sokáig ő tartotta 44 yard/rúgás átlag felett a rekordot Minnesotában. Minnesotai munkássága nem volt eredménytelen, 2013-2015 közötti időszakban olyan elismeréseket zsebelt be, mint az év holder játékosa(liga szinten), az év holder játékosa(országos szinten), 2014-ben Eddleman-Fields Big Ten Punter of the Year, 2014-ben First-Team All-Big Ten tag és mindhárom évében jelölt volt a konferencia válogatottba. Érdekes módon a draft előtt a Minnesota Vikings csapata is élénk érdeklődést mutatott az ifjú tehetség iránt, de végül a játékos börzén mégsem csaptak le rá. Az első orientációs edzés során jól sikerült a bemutatkozása, Mike McCarthy vezetőedző elismerően nyilatkozott Peter teljesítményéről:

Úgy vélem Peter ma elég jól rugdalta a labdákat, tehát majd meglátjuk a továbbiakban hogy alakul

Megkérdezték őt magát is, hogy miként érzi magát a csapatnál és mennyire ideges amiatt, hogy gyerekkori álmainak beteljesülésének küszöbén állhat:

Nem vagyok ideges, inkább csak izgatott! Ez most az a lehetőség, amiért egész eddigi életemben dolgoztam, tehát nem lehetek ideges, mert nem foghatom később majd arra, hogy esetleg amiatt nem sikerül a felkészülésem(mert ideges voltam). Nagyon otthonosan érzem magam a csapatnál és úgy érzem az első edzésen is nagyon jól rugdostam a labdákat. Egy nagyon jó nap volt és nagyon jól éreztem magam.

mortell

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful