Packers Hungary Club

Jared Cook lábadozik

Pár napja röppent fel a hír, miszerint az újonnan igazolt TE lábát meg kellett műteni, de aggodalomra semmi ok, ugyanis a kisebb műtét, csupán egy megelőző  beavatkozás volt, ami arra volt hivatott, hogy a továbbiakban kiküszöbölje a komolyabb sérülések lehetőségét a rutinos játékosnál.

cook cikkbe 2

Sajnos ezzel nagyon úgy fest, egyenlőre véget is ért Cook számára a felkészülés, hiszen a megelőző beavatkozás amit végrehajtottak rajta valószínűleg jópár hét pihentetést igényel majd a teljes gyógyulásig, írta  Rob Demovsky (ESPN.com). Ugyanakkor Ian Rapoport szerint(aki magát az illetékest kérdezte meg) Jared  már akár a júliusban induló minicamp-re is visszatérhet, ha a csapat úgy kívánja, mert elvileg addigra teljesen felépül. Ebből mindenesetre arra következtethetünk, hogy ha netán az előszezonra nemis, de a szeptemberi rendes szezonkezdetre mindenképpen rendben lesz, ami nagyon jó hír.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful