Packers Hungary Club

Brett Favre idén is jön a Lambeau Fieldre!

Ez az év sem telik el Favre ünnepségek nélkül,hisz idén augusztus hatodikán hivatalosan az NFL halhatatlanjai közé is bekerül  a legendás négyes Cantonban. Ennek tiszteletére úgy döntött a csapat vezetés, hogy még egyszer meghívja a Lambeau Field gyepére Brett “bácsit”. Már a pontos időpontot is elárulták, október tizenhatodikán a Cowboys – Packers hazai meccs szünetében ejtik meg a leleplezést.

Bears Packers Football

A félidei ceremónia során avatják majd fel a Favre nevét viselő emlék táblát a stadion homlokzatán, a többi Pro Football Hall of Famer mellett. További érdekesség lesz még, hogy pont ezen a mérkőzésen fogja viselni az alternatív Navy Blue-Gold (sötétkék-arany), throwback mezt a csapat(Favre is ebben a mezben feszít majd). Ehhez kapcsolódó hír még, hogy a liga vezetése engedélyezni fogja az alternatív mezek többszöri viselését a jövőben (akár három mérkőzésen is egy szezonban).

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful