Packers Hungary Club

Greg Jennings visszavonult

Vegyesek az érzelmek a (Packers) szurkolói berkekben Greg Jennings személyét illetően, de bizonyára még most is többségben vannak azok, akik a mai napig az egykori  kiváló elkapónkként emlékeznek rá. Most pont került Greg NFL történetének a végére, ugyanis hétfői nappal ő maga jelentette be visszavonulását. Ezzel a kis videóval közölte a nagyvilággal a (számára) nagy hírt:

Jennings a 2006-os Draft második körében került a Packershez, s ezután hét szezonon keresztül játszott a csapatban, nem is akárhogy, hiszen ezidő alatt nyert egy Superbowlt, és kétszer volt ProBowl kiválasztott. 2013-ban aztán eligazolt a csoport rivális Minnesota Vikings csapatához, ahol két szezont töltött el csekély sikerekkel. A legtöbb szurkoló ekkor orrolt meg rá, hiszen a kiváló elkapó távozása után nyíltan tücsköt-bogarat összehordott egykori csapatáról a médiában. Végül tavaly a Miami Dolphins gárdájában kötött ki, ahol ugyancsak nem jutott meghatározó szerephez. Vitathatatlan, hogy legszebb és legeredményesebb éveit a Packersben játszotta és a Packersnek köszönheti, így mi is úgy gondoltuk, hogy visszavonulása alkalmából megérdemel egy tisztelet adást, a részünkről ezzel a kis “Best of Greg Jennings” videóval búcsúzunk tőle, amelyben felidézünk néhányat a legszebb Zöld-Arany pillanatai közül:

greg terdel

(Klikk a kis képre, vagy erre a szövegre)

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful