Packers Hungary Club

Jared Cook harcra kész!

Jó hírek érkeztek a frissen igazolt TE-nkről, aki még június elején kényszerült a partvonal mellé miután megelőző műtétet kellett végrehajtani a lábán. Akkor még nem lehetett biztosan tudni, mennyi időre lesz szüksége a veterán támadónak a teljes felépülésre. Nos, most itt a jó hír, miszerint Cook már most teljesen felépült és minden bizonnyal teljes erőbedobással futhat neki a pár héten belül induló Training Camp-nek- írja a Gwinnett Daily Post.

cook fut

Jared így nyilatkozott Atlantában az újságírók előtt:

Már alig várom, hogy folytathassam a tanulást, amibe belekezdtem. Tovább szeretném szivacsként magamba szívni a sok új dolgot, amelyet a Packers támadó játékáról megtudhatok és a támadó koordinátorok és edzőim által megkaphatok, s amelyek olyan elképesztőek, hogy eddig ilyesmiben még sosem volt részem. Nyolc éve vagyok a ligában, de eddig nem sikerült még csak beleszagolnom sem a rájátszás meccsek érzésébe, most úgy érzem jó úton haladhatok felé!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful