Packers Hungary Club

A legendás 4-es immár aranyzakóban

Ezen a héten az Ohio állambeli Cantonra összpontosul a focirajongók figyelme világszerte, hiszen ahogy minden évben, ezúttal is az “Enshrinement Weekend”, tehát a beiktatás hétvégéje során kerülnek be az új tagok a Hall of Fame-be.

Csütörtök este minden idei leendő új tag megkapta az új klubjának “egyenruháját”, azaz az ikonikus aranyzakót, köztük Brett Favre is, a Packers legendás irányítója, kinek mezszámát tavaly ősszel a csapat is visszavonultatta.

Favre-ról a felesége, Deanna segítette le a zakóját (ami nem ment épp gördülékenyen 😀 ), hogy aztán szintén ő adhassa férjére az új ruhadarabot:

 

A hivatalos beiktatásra szombaton kerül majd sor, vasárnap este pedig a hétvége megkoronázásaként a szokásos Hall of Fame Game keretében a Green Bay Packers vs. Indianapolis Colts összecsapásra kerül sor a Tom Benson Hall of Fame Stadiumban. A mérkőzés beharangozóját hamarosan olvashatjátok az oldalon!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful