Packers Hungary Club

A Tábornok utolsó szavai

Mint arról mi is beszámoltunk, John Kuhn a Saintshez igazolt. Viszont nem akart szó nélkül lelépni, így twitter fiókján keresztül búcsúzott el a Packers szurkolóktól:

“A mai naptól a New Orleans Saints játékosa lettem. Keserédes élmény ez számomra, hiszen izgatott vagyok az új lehetőség miatt, de a Packer Nation, a csapattársaim, az edzőim és az egész Packers család nagyon fog hiányozni.

Gondoskodni akartam róla, hogy minden Packers fan megtudja, hogy mennyire fontos volt a Green Bay-ben töltött időm számomra és a családom számára.

A Green Bay-i éveim mindig hihetetlenül különlegesek lesznek, és sosem fogom elfelejteni, ahogy a szurkolók már az első naptól kezdve támogattak. Egy apró pennsylvaniai városka kis főiskolájáról érkező játékosként hallani, ahogy drukkerek ezrei kántálják a nevemet, hazai és idegenbeli meccseken egyaránt… egy olyan élmény, amit mindig is szeretettel fogok őrizni.

Soha semmi sem írhatja felül az évek során szerzett emlékeimet az edzőtáborokról, a hihetetlen győzelmekről, a Lambeau Leapekről és a nagyszerű Super Bowl győzelmünkről.

Még egyszer köszönök mindent az egész Packer Nationnek, remélem találkozunk még a jövőben!”

Green Bay Packers v San Francisco 49ers

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful