Packers Hungary Club

ESPN Fantasy Football jóslat a szezonra

Amerikában már az a meglepő, ha valamiből nem készül statisztika, nem matekozzák szét a legapróbb információt.

Most az ESPN Fantasy Football eredményeit vették célpontba, azon belül  is az irányítók teljesítményét.

A 2015-ös szezon elemzésekor azt láthatjuk, hogy Aaron Rodgers nem felelt meg az elvárásoknak, mondhatni „nem hozta a kötelezőt”. Tudjuk ezt mi is, szurkolók, ám ez nem ad okot aggodalomra Rodgersnek, mert ettől az ő népszerűsége nem csökkent.

A Liga egyik legjobb draftolt irányítója az elmúlt időszakban Aaron Rodgers, aki a 7. helyen végzett az ESPN standard pontszámai alapján. 286 ponttal fejezte be a 2015-ös évet, Kirk Cousins-t  3, Matthew Stafford-ot pedig 6 ponttal előzte meg. A sorrend egész pontosan a következő lett:

 1. Cam Newton: 373 points
 2. Tom Brady: 335 points
 3. Russell Wilson: 322 points
 4. Blake Bortles: 302 points
 5. Carson Palmer: 300 points
 6. Drew Brees: 299 points

A 2014-es szezonhoz képest egy helyezést esett vissza Rodgers, melynek okát 2 tényezővel magyarázzák:

 1. Jordy Nelson hiányzott a pályáról, mint Rodgers elsőszámú elkapó célpontja. Sérülése egy teljes szezon kihagyására kényszerítette a játékost, így egy új elkapó gárdát kellett mozgósítania a Packers-nek.
 2. TD dobásait tekintve 2014-ben 38, míg 2015-ben csak 31 került be a statisztikai adatok közé. Passzolt yard tekintetében szintén visszaesés tapasztalható, 560 yard-al.

Sem Lacy, sem pedig James Starks nem remekelt mellette, mindketten 4.1 yard/visszahordás átlagot hoztak.

S hogy mit jósolnak a 2016-os évre?

Cam Newton és Tom Brady elé kerülni nem lehetetlen ugyan, de ennyire senki nem mer elrugaszkodni, így Aaron Rodgers-nek a harmadik helyet jósolják. A Top 5 a következő lenne:

 1. Cam Newton
 2. Tom Brady
 3. Aaron Rodgers
 4. Carson Palmer
 5. Blake Bortles

A statisztikusok szerint Rodgers nemcsak hogy a 4000 yard-os célt éri el, hanem 4300 yard körül fog teljesíteni, 37 passzolt TD és kevesebb, mint 10 IC, valamint 1 vagy 2 futott TD-vel zárja az előttünk álló szezont.

Ezek igazán kedvező eredmények, és elégedettek lehetünk már akkor is, ha Nelson és Rodgers ismét együtt és eredményesen teljesítenek a pályán.

A 2016-os szezonban is lesz lehetőség részt venni a játékban, részletek hamarosan!

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful