Packers Hungary Club

Hall of Fame – Értékelő

Hall of Fame Game

Indianapolis Colts – Green Bay Packers

 

Hall of Fame Game hagyományosan a szezon nyitómérkőzése. Idén sem lett volna ez másképp aztán végül mégsem az lett a pálya rossz festése miatt. Minket CET időzónában élőket ez különösen bosszanthat, hiszen vagy teleitta magát valaki kávéval és fent maradt 2 óráig vagy korán feküdt és még korábban kelt. Személy szerint nekem nagy mázlim volt hisz hosszú évek óta először döntöttem úgy, hogy fontosabb a munka és felvételről nézem a meccset. De persze együtt tudok érezni a szerkesztő kollégákkal és azokkal, akik ébren voltak.

festék

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a legtitkosabb belső NFL-es kapcsolatainkat elővéve utána járunk, hogy pontosan mi is történhetett. Előre bocsátanám, hogy a lentebb olvasható információk „félhivatalosak” megerősítve nem lettek az NFL részéről…

Szóval a múlt hét elején egy sérüléshullám söpört végig a pályafestő brigádon. Volt aki ACL, MCL szakadást szenvedett, volt aki izomhúzódással bajlódott, a brigádvezető pedig miközben a sütőből vette ki a pitét megégette a kezét ezért ugrott egyet és a felesége által frissen felmosott kövön megcsúszott és agyrázkódást szenvedett. Ő még akart később dolgozni, de mivel nem ment át az NFL orvosi tesztjein ezért nem léphetett pályára.

Roger Goodell nem tehetett mást mint a tulajdonosi érdekeket szem előtt tartva keressen egy olcsó, de megbízható festő brigádot. Így esett a választás az illegálisan az USA-ban tartózkodó magyar csapatra akik rendelkeztek referenciákkal autó-, szoba- és ruhafestés területén.

A szerződés megköttetett és a munkaterületet reggel 8 órakor át is vette a csapat. Nem tétlenkedtek, azonnal elmentek árubeszerző útra. Az első furcsa dologra már itt felfigyeltek a szervezők, hiszen 6 és fél óra elteltével tértek vissza a szakik és mintha kicsit nem uralták volna a mozgásukat.

A festékek pontos eredetét nem ismerjük mert se számla, se blokk nem került elő. Annyi információhoz jutottunk, hogy egy a Roger Goodell üzleti érdekeltségébe tartozó, a pályától 300m-re lévő „R.G. I.” pub melletti barkácsboltból ismeretlen tettesek eltulajdonítottak némi zománcfestéket. Az eladó tanúvallomása szerint valami külföldiek lehettek, mert a kommunikáció nem igazán működött és láthatóan részegek voltak. Az üzletben lévő kamera rögzítette az esetet, amin a következő szöveg hallható : „Te Józsi milyen festék kell? … Mittudomén hozzá valamit! … De mit? Mindegy hozd azt az elsőt! … Te meg izé… írd a többihez! … Most mit néző??? ÍRD A TÖBBIHEZ!!!… (ajtó csapódás)” A rendőrség a hivatalos fordítás megérkezéséig nem kívánja kommentálni az esetet.

részegfestő

Amint a brigád visszaért azonnal munkához láttak. Még az első ecsetvonás előtt azonban Goodell kiosztott egy 78,90 dolláros büntetést az egyik munkásnak. A pontos okát ennek nem ismerjük, de azt rebesgetik, hogy József pont ekkora számlát hagyott maga mögött a fent említett kocsmában. A munka gördülékenyen ment. Kisebb helyesírási hibákat leszámítva (például Hall OFF Fame) elég jól sikerült a kivitelezés. Mielőtt a festék megszáradt volna a brigád gyorsan távozott.

Miután később kiderült, hogy a festék alkalmatlan volt a pálya festésére a rendőrség nyomozni kezdett a brigád után, akik már Mexikóból (nem, nem menekültek el, hanem Botticelli Vénusz születése festményét festik újra egy drogbárónak) a következő közleményt juttatták el a sajtónak :

„Nem loptunk! Azt se tudjuk hol az a bolt, mert mi a másik irányba mentünk és ott találtuk a festéket, ami rossz volt az a baj. Mi nem hibáztunk és pénzt vissza nem adunk! Józsi pedig azt üzeni, hogy ő nem tartozik sehova, mert nem ivott alkoholt! Sose!”

Az igazságot talán soha nem tudjuk meg …

Na de nézzük az értékelést. A mérkőzéssel kapcsolatos

pozitívumok :

  • Nem sérült meg senki. Talán ez a legnagyobb pozitívum, hogy még a legapróbb sérülés is elkerült minket ezen a meccsen
  • Mivel mindenki ugyanúgy teljesített ezért továbbra is marad a nagy harc a keretbe kerülésért többek között WR poszton. Nyilván most már kevesebb mérkőzés van így ez még jobban motiválhatja a játékosokat
  • Veretlenül megyünk neki az előszezon első fordulójának! Gondolom mondanom sem kell milyen fontos ez és micsoda erőt adhat a srácoknak a továbbiakban

negatívumok :

  • Nem volt meccs

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful