Packers Hungary Club

Indulnak a PHC ligák, lezárult a jelentkezés

A Brian Brohm mellett a Seneca Wallace, a Brandon Bostick és a Justin Harrell liga is megtelt. A Derek Sherrod ligát 2016-ra pihentetjük, így a jelentkezés a PHC fantasy ligákra lezárult (a Sherrodra jelentkezők a megjelölt második prioritás ligába kerültek). Legyetek ügyesek, hiszen jövőre a legjobbak a winners leaguben Packerses ajándékcsomagokért játszanak majd!

A Wallace és Brohm ligások már az inboxukban találják a meghívókat és az első információkat, a Justin Harrell és a Brandon Bostick ligába kerülők pedig hétfőn várhatják a regisztrációs Emailt a megadott címeken. Bármiféle kérdésekkel bátran forduljatok majd az Emailt küldő komisszárhoz, aki garantálhatóan nem Goodelli szigorral fog reagálni.

Hogy miért csak hétfőn jön a mail? Mert mire ezt olvasod a szerkesztőség már úton van a 3. PHC nyári táborba, Tahitótfalura. Ha még nem hallottál erről, a linken találod az alapinformációkat. Sosem késő, vedd fel a kapcsolatot Zsófival és ugorj le (fel?) akár csak egy napra is egy kupac barátságos Packers szurkoló közé.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful