Packers Hungary Club

Interjúk az edzés után

A 49ers elleni meccs előtti utolsó teljes edzés után megszólalt a teljes szakmai stáb a Packers.comnak, különböző témákban alkotott véleményüket alább olvashatjátok.

 

Ron Zook (Special team coordinator)
(arról hogy miért Masthay puntolt ma egész nap)

“Mind a kettejüknek akarunk adni egy teljes napot, meglátni hogyan kezelik. Ezután sorban két napig nem kell majd puntolniuk.”

“We’re going to give them each a day, let them settle into what they’re doing. Then they don’t have to punt two days in a row.”

(a punting versenyről általában)

“Nap mint nap változik a helyzet. Holnap a maihoz hasonló nap lesz, egyébként is szüksége van a gyakorlásra az egész punt csapatnak. Nem figyeltem eddig nagyon hogy ki van előrébb, ez egyébként sem az én döntésem lesz.”

Dom Capers (Defensive coordinator )
(az Oakland elleni védőteljesítményről)

“Sok játékost játszattunk. Akár a mérkőzés elejét vagy végét nézzük, azthiszem a játékunk fejlődött az első meccs óta”

(arról hogy Guion jobb-e DT-nek mint DE-nek)

“Azt gondolom ez egy reális kijelentés. Ott többet játszott. Szeretjük amikor benn áll fell, Nose tackleként. Amikor a nickel védelmünket játszatjuk [szerk: nickel védelem amikor az egyik linebacker helyett egy defensive back áll a csapatba], szeretjük ha ő áll szembe az egyik guarddal, vagy a centerrel.”

(Randal magabiztosságáról)

“Ha egy az egyben kell játszanod olyan atléták ellen mint ők, a magabiztosság rendkívül hasznos tulajdonság. Nem fogsz minden egyes párharcot megnyerni, és ha nem úgy alakul, ahogy várod, össze kell szedned magad és a következő alkalommal megcsinálnod a játékot.”

Edgar Bennett (Offensive coordinator)

(Jordyról az edzőpályán)

“Még korán vagyunk a folyamatban. Nap mint nap figyeljük az állapotát, és hogy a megfelelő mennyiségű munkát kapja hogy mindenkivel összehangolódjon. Minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy kész legyen az első hétre.”

(Tretterről mint a kezdő centerről)

“Nagyon kiegyensúlyozott volt. Valószínűleg ez ugrik ki legjobban tőle. Kiváló munkát végzett a kommunikálásban, és rendkívül konzisztens volt”

Tom Clements (Associate head coach/offense )
(Arról hogy Rodgers játszik-e pénteken)

“Aaron nagyon éles volt az edzéseken. Nem beszéltük meg pontosan mennyi időt, de azt várom hogy játsszon, és éles legyen. Egy meccsen gyorsabban kell mozogni mint edzésen. Jobban teszteli az állóképességet, és újraakklimatizálódsz a játék tempójához. De karrierjének ezen a pontján olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.”

(Rodgers és Nelson közötti összhang újraépítéséről)

“Mindig kiváló volt közöttük az összhang, de Jordy sokat hagyott ki, úgyhogy egy kis időbe fog tellni visszaépíteni”.

(Brett Hundley fejlődéséről)

“Keményen dolgozik az edzésen is, de a meccseken igazán rákapcsol. Szeretnél neki annyi lehetőséget adni, amennyit csak lehet.”

James Campen (Offensive line coach)
(Spriggsről Khalil Mack ellen)

“Nagyon értékes gyakorlat volt számára. Bíznod kell az alapjaidban, és nem megfeszítened magad hogy olyan dolgokat csinálj amik nincsenek az alapvető képességtáradban. Hasznos volt neki, egy jó tapasztalat, amiből tanulni fog.”

(Tretter kitartásáról)

“Igazi profiként viselkedett. Nincs senki abban a szobában aki ne segítene valakinek aki épp nem játszik, ez egy dícséret az egész társaságnak. Úgy gondolom JC megtestesíti, hogy mit jelent profinak lenni.”

(Murphy debütálásáról)

“Elsősorban nagyon elégedett voltam. A srácnak egyetlen edzése volt előtte, mégis nagyon jó volt. Bruce Irvin, egy jó játékos ellen állt fel, és jó munkát végzett. Néha Macket is megkapta. Látható volt ahogy egyre többet játszott, a súlypontja úgy süllyedt [szerk: az alacsony súlypont kívánatos szinte minden játékosnál, hogy nehezebb legyen őket felborítani, de ők nagyobb erővel ütközhessenek az ellenféllel. Amikor az edzők az alapokról beszélnek, ez az egyik]. Az erőnlétén még javítania kell, effelől nincs kérdés.”

Alex Van Pelt (Quarterbacks coach)
(Hundley vs. Oakland)

“Egy nagyon tehetséges védelem ellen fogta az elsőszámú egységet és egy 14 játékos TD driveot vezetett. Ezt akarod látni. Remekül irányította a huddlet. Sajnálatos hogy ráestek a bokájára.”

(a sérülés hatásáról a fejlődésére)

“Nem ideális, de semmi olyan amit elkerülhetne. Amint visszatér, azt várom tőle hogy úgy játsszon mint aki egy percet sem hagyott ki.”

Luke Getsy (Receivers coach)
(Nelson visszatéréséről)

“Azt gondolom jó úton haladunk. Izgatottak vagyunk hogy napról napra több munkát adhatunk neki. Remek fizikai állapotban van. Feltételezve hogy úgy tudunk majd továbbhaladni ahogy elterveztük, boldogak vagyunk a jelenlegi szituációval.”

(Montgomery visszatéréséről)

“Minden nap újabb lépést akarunk tenni és ő pontosan ezt teszi. Azt gondolom nagyon izgatott amiatt hogy mennyivel jobban érzi magát mint két hete mikor először pályára lépett.”

Brian Angelichio (Tight ends coach)
(Cook beilleszkédésről)

“A nagy Jareddel nagyon operatív, megértetni a sémát és mit akarunk vele elérni, beleértve minden kis nüanszal és részlettel ami kívülről nem is látható. Ez egy folyamat és ő folyamatosan fejlődik.”

(a fiatal TEk versenyéről)

“A következő két hét nagyon fontos, a játékosaink tudják ezt. Ki akarják deríteni hogyan illeszkedhetnek be. A nap végén arról van szó, hogy segítsük a Green Bay Packerst nyerni, és az ehhez legalkamasabb 53 főt kell kiválasztani.”

Ben Sirmans (Running backs coach)
(Lacyről)

“Kilencszer vitte a labdát azon a 14 carrys driveon, és meg volt lepődve hogy nem érezte úgy hogy ki kéne jönnie. Ez jó jel az erőnlétével kapcsolatban, és azzal hogy mit akarunk vele elérni.”

(Ripkowskiról)

“Nagyon szolid volt az ütköző blokkoknál, vagyis amikor az ellenfele vele szemben van. Még dolgozunk az olyan blokkokon amikor először a tömegben kell navigálnia, hogy odaérjen a célpontjához.”

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful