Packers Hungary Club

Janis is kidőlt?

Jeff Janis még a szerdai edzésen szerzett egy kézsérülést, az öltözőbe már egy nagy jeges kötéssel érkezett meg. Emiatt nem is játszott a Browns elleni meccsen, azt hihettük, hogy szimplán pihentetés céljából.

Ám Rob Demovsky, ESPN szakértő mai írásából kiderül, hogy egy forrás szerint a baj nagyobb, mint gondoltuk, ugyanis Janis jobb kezében egy, vagy akár több csont is eltörhetett, így az előszezon további meccseit szinte biztosan ki kell majd hagynia.

Hivatalos megerősítés még nincs, de ha a hír igaz, akkor a sérülés keresztbe húzhatja Janis számításait, és az 53-as rosterre kerülési törekvéseit, hiszen WR poszton elég nagy a tumultus: Jordy Nelson és Randall Cobb helye egyértelmű, Davante Adams és Ty Montgomery lehet a 3. és 4. számú elkapó, az 5. rosterhelyre azonban Jeff Janis, Jared Abbrederis, Trevor Davis, Ed Williams, Jamel Johnson, Geronimo Allison, Herb Waters és Harvey Binford is pályázik.

b99328168z.1_20140811225006_000_g3j7dkkq.1-1

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful