Packers Hungary Club

John Kuhn távozásáról

Úgy látszik ráéreztem valamire tegnap… Hiszen épp a beharangozóban is írtam, hogy mivel azóta sem kapott szerződést, valószínűleg nem kiabálják többé a nevét a Lambeaun…

Erre éjjel robbant a hír, hogy John Kuhn a New Orleans Saints csapatához igazol.

Amellett, hogy mint minden sajtfejű szurkolót, így persze engem is elszomorított a hír, azt kell, hogy mondjam, megértem a döntését. A Packersnél már csak 1 éves szerződéseket kapott, azt is egyre kevesebb pénzért. 2015-ben pedig egy újonc fullbacket is draftoltunk, ez volt talán a legnyilvánvalóbb jele annak, hogy hamarosan továbblépne a csapat. Eltelt egy év, Ripkowski kitanulta a szakmát, az idei offseasonben pedig már hiába vártunk és vártunk, csak nem akart jönni a hír a Tábornok szerződéshosszabbításáról.

Július végén még arról szóltak a hírek, hogy a 33 éves John Kuhn még mindig Green Bay-ben él, továbbra is edz, és szeretne még játszani az NFL-ben, remélve, hogy ezt a Packersnél teheti majd:

“Még nem végeztem. 4-5 alkalommal edzek hetente, és mindent beleadok. Remélhetőleg valaki előbb-utóbb hívni fog majd… Lehet, hogy nem ezen a héten, lehet még a jövőhéten sem. Talán augusztusban, valakinek egyszer csak szüksége lesz valakire, aki hajlandó keményen dolgozni, és elvégzi a piszkos munkát, amit már nem sokan csinálnak a ligában. Erre próbálok felkészülni. Nem látom előre a jövőt, nem tudhatom, hogy melyik csapat fog végül felhívni. Természetesen nagyon szeretném, hogy a Packers legyen az, de már tele van a rosterük, tehát megvannak az elképzeléseik a jövőre nézve. De a dolgok néha változnak. Csak a magam dolgait irányíthatom, én pedig megteszek mindent, amit csak tudok, hogy újra játszhassak.”

Most pedig megcsörrent az a telefon… Kuhn ügynöke szerint John pénteken repült a Saints edzőtáborába próbaedzésre, ezután pedig egy 1 éves szerződésről egyeztek meg, a veteránminimumért.

“Imádta a Packersnél töltött idejének minden percét, de játszani akart. Jött ez a lehetőség, és Payton edző örült neki, hogy John elérhető és játékra kész. Keserédes az öröm, de ez egy nagyszerű lehetőség a számára.” – mondta Kevin Gold, Kuhn ügynöke.

Ezek után annyit tehetünk, hogy megköszönjük a Tábornoknak az itt töltött éveit, és sok sikert kívánunk neki a jövőben is!

A John Kuhn-ról készült életrajzi cikkünket ITT tudod elolvasni, ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy hogyan is lett a névtelen rookie-ból Tábornok, akkor EZT az írásunkat tudom ajánlani.

0ap2000000117085_gallery_600

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful