Packers Hungary Club

Keretszűkítés 75-re

A mai nap volt a keretszűkítés határideje, 75 játékosra kellett csökkennie a csapatnak. A technikai határ eddig 90 volt, de néhány korábbi kivágással és a mai tradel már csak hat játékost kellett ma felhívnia Ted Thompsonnak hogy rossz híreket közöljön vele.

Végül egyedül Harvey Binford elkapó kapott azonnali cutot, akinek főleg a sebessége volt kiemelkedő az előszezonban. A practice squadra is esélyesnek tartották, de így már vélhetően csak akkor lesz ebből valami, ha a másik draftolatlan rookiera, Geronimo Allisonra lecsap valaki más a végső cutoknál.

Öt további játékos az injured reservere került, a továbbiakban velük két dolog történhet: maradnak az injured reserven amíg fel nem gyógyulnak hátha akkor lesz hely nekik a keretben (ezt ellenőrizni fogják, csak valóban sérültek maradhatnak rajta), vagy a már sokat emlegetett injured settlement megegyezésre jutnak a csapattal (vagyis a csapat fizet előre a várható sérült időtartamra bért, cserébe cutolhatja őket). A döntő faktor nyilvánvalóan az, hogy azt érdemes a magasabb költségekkel járó IR-on tartani, akinek van esélye az 53-as keretbe kerülésre a későbbiekben.  A véleményünk szerint erre esetleg a 49ers ellen megsérült John Crockettnek (RB), vagy a tavalyi6. körös Kennard Backman (TE) illetve Mitchell Henry (TE) közül valamelyiknek lehet esélye. Josh Walker (G) és Jacob Flores (C) az utolsó két IR-re került játékos.

thompson_packers-e1423313999683

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful