Packers Hungary Club

Ki lesz a harmadik számú elkapó?

Új rovattal mutatkozunk be, amely keretében hangot adunk a tömegnek: a szezon legnagyobb kérdéseinél olvasói népszavazást tartunk (ez úgyis divat mostanában mind bel- mind külföldön).

Az előszezon egyik legfontosabb kérdése még messze nem dőlt el: a Green Bay által gyakran alkalmazott 3 elkapós felállásban mégis ki lesz a 3. elkapó? Mivel szeretünk informálni is, a szavazás előtt nézzük gyorsan át kik a komolyan számításba jöhető opciók és frissítsük fel a memóriánkat. Ha te már most teljesen biztos vagy a szavazatodban, tekerj az oldal aljára!

1. Davante Adams

Adams egy 2. körös pickbe fájt a csapatnak két éve, és nagyon bíztató rookie szezonja után tavaly Jordy Nelson kiesésével tőle vártuk hogy első számú szerepkörbe lépjen. Hát ezt várhattuk… Droppal és emberfogás elleni szenvedéssel tarkított szezonja ellenére alapvetően tehetséges játékosról beszélünk, ahogy azt a college és a rookie szezonbeli videója is bizonyítja.

Derek Carr kedvenc célpontjaként

Rookieként még nagyon ment

2. Ty Montgomery

Ty tavalyi harmadik körös pick volt, és a kicsit nagyobb Cobbként aposztrofált srác meg is mutatta playmaking képességét – egy bokasérülés azonban őt is IR-re kényszerítette. Ki tudja mi lett volna a szezonban ha ez nem történik meg…

A Stanfordban és a Packersben is playmaker

3. Jeff Janis

Adamsal egy classban, a 7. körben érkezett a Division 2-es foci sztárja, Jeff Janis. Atletikus képességben nem nagyon van párja, de Rodgers bizalmának elnyerésével küszködött eddig. Talán most jött el az ideje, a tavalyi Cardinals elleni áttörés után?

A college ellenfelek minősége a videók minőségével korrelál

Janis Packers videója egyelőre inkább special teammel van tele

4. Jared Abbrederis

Jared überproduktív volt a helyi kedvenc Wisconsin Badgersben, ezért minden lokális fan nagy kedvence. Az edzéseken is rendre teljesít, kiválóan futja a routeokat – egyetlen problémája hogy eddig képtelen volt pályán maradni. Vajon egyik sérülés továbbra is a másikat fogja követni?

Így kéne nálunk is
5. Trevor Davis

Tavaly láthatóan hiányzott a sebesség az elkapógárdából, ezért az idei drafton Ted Thompson úgy gondolta hogy nem hagyja ott az 5. körben a 4.3 körül futó Trevor Davis. Davis az 1/1 Jared Goff egyik fegyvere volt, a különösebben kiemelkedő statisztikák elérésben (és a magasabb draft körben) az akadályozta meg, hogy Goff kiválóan osztogatta szét a labdát a célpontjai között, 5 termékeny elkapója volt.

Ha hozzá került a labda, nem okozott csalódást

 

Tehát akkor, szerintetek:

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful