Packers Hungary Club

Matthews és Peppers megjelennek az interjúkon

Ahogy arról már beszámoltunk, Roger Goodell eltiltással fenyítette be az Al Jazeera által teljesítménynövelő szerek rendelésével kapcsolatba hozott játékosokat, amennyiben azok nem jelennek meg az NFL által szervezett interjúkon. A dolog pikantériája, hogy a nem megjelenés nem a játékosok önálló döntése volt, hanem az NFL játékosok szövetsége (NFLPA) buzdítására cselekedett így Julius Peppers és Clay Matthews, a szabadügynök Mike Neal, illetve a Steelerses James Harrison. A szövetség nem akart olyan precedenst teremteni, melyben az NFL egy konkrét bizonyítékokat nélkülöző vádaskodás alapján vizsgálatot indíthat.

A három csapattal rendelkező játékos (a szabadügynök Mike Neal mellett egyébként a visszavonult Peyton Manning is a listán volt)  azonban úgy döntött, nem szórakoznának egy Deflategate-hez hasonló jogi procedúrával, és vállalják az interjút. A felszólítás alapján a nem megjelenés miatti eltiltás 26-án lépett volna életbe, várhatóan tehát az interjúkra addig sor is kerül.

Amint továbbiak derülnek ki a vizsgálatról, azonnal beszámolunk. Az eltiltás valószínűsége jelenleg csekélynek tűnik, de Goodellnél sosem lehet tudni – és az biztos, hogy a két elsőszámú pass rusher elveszítése komolyan gyengítené a csapat esélyeit.

matthews-peppers

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful