Packers Hungary Club

Megkezdtük a keretszűkítést

Az NFL csapatoknak jelenleg maximum 90 fő lehet a keretén, de ezt a számot első lépcsőben augusztus 30.-áig kell 75-re szűkíteni. Ez a határidő még bőven odébb van, de akiről már biztosan tudni hogy nem fér be a 75-be (például mert sérült, így esélye sincs az edzőket elvarázsolni a következő előszezon meccsen) azokat elkezdték a csapatok leépíteni.

A Packers a tavalyi szezont a practice squadon töltő Matt Rotheram guarddal és Jesse Schmitt balsorsú long snaperrel kötött úgynevezett injury settlement megállapodást – ez az elbocsátásnak olyan formája, amikor a sérült játékos kap annyi fizetést, ameddig a csapatnál szerzett sérülése várhatóan tart (ez a kollektív szerződés miatt bevett szokás, a sérültek elküldésének egyetlen módja). Rotheram nagy reménységnek tűnt mikor undrafted free agentként a keretbe került – a gyakorlócsapatban még fizetésemelést is kapott – de a sérülések megakadályozták hogy igazán kibontakozzon. Jesse Schmitt vélhetően megkapja a legszerencsétlenebb szabadügynök címet, hiszen a leigazolása utáni első edzés (!) első snapjén (!) sikerült eltörnie a kezét.

Innen is további sok sikert kívánunk nekik!

usa-today-8585672.0

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful