Packers Hungary Club

Rookie class gyorsértékelés

A bleacherreport a preseason felénél (olvasd: nyilvánvalóan túl korán végleges vélemény kialakításához) minden csapat rookie classát végigértékelte.

A Packers az A-tól E-ig terjedő skálán C-t kapott. A viszonylag szerény értékelés egyik fő oka hogy Kenny Clark egyelőre nem az első számú egységben szerepel, így úgy tűnik Letroy Guion lesz a kezdő NT (természetesen rotálva). Pozitívum hogy a negyedik körös Lowry viszont – a szezon elejére, Mike Pennel eltiltása idejére legalábbis – úgy tűnik beverekedte magát Daniels és Guion mellé a harmadik pozícióba a kezdő defensive lineba.

A linebackerek története is felemás, míg a negyedik körös Blake Martinez akár úgynevezett every down linebacker pozíciót is megcsíphet (vagyis mind a futás elleni alap, mint a passz elleni nickel formációkban pályán maradhat), a harmadik körös Kyler Fackrellnél egyelőre úgy tűnik, hogy legalább 5 pass rusher is előrébb van a depth charton.

A 2. körben feltrade után megszerzett Jason Spriggst jó picknek ítélte az oldal az eddigi teljesítmény alapján – nem is feltétlenül idénre, hanem inkább mint a Bakthiarival folytatott tárgyalások során alkupozíció javító tényezőként. Kyle Murphyt és Trevor Davist a report meg sem említi, előbbit valószínűleg sérülés miatti limitált elérhetősége, utóbbit kérdőjeles teljesítménye miatt.

A csoportriválisok közül egyébként a Bears B-t a Lions C-t a Vikings D-t kapott.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful