Packers Hungary Club

Rövidhírek

Egy kis összefoglaló az utóbbi néhány nap történéseiből:

  • Az újonnan a csapathoz került, és máris kéztörést szenvedő long snapper, Jesse Schmitt IR-listára került, az ő rosterhelyére leigazoltuk Kyle Steuck centert, egy helyi srácot. A fiatal, 23 éves Steuck néhány éve talán még a nézők között követhette, ahogyan a Packers játékosok elbicajoznak az edzésre, ám most már ő is játékosként élheti át az élményt. Hogy mennyit jelent ez egy Green Bay-ben született srácnak? Azt hiszem ez a kép mindent elárul:
    Cp2ALFkWEAAwWe-

 

  • Brett Hundley bokasérülése után újra edzésbe állhatott, a következő mérkőzésen talán már a pályán is láthatjuk majd az irányítót.
  • Andrew Quarless a napokban kapta meg a ligától 2 meccses eltiltását, a tavaly nyári balhéja következményeként, ám a rossz hír után egy  jót is kapott: az eddig csapat nélkül tengődő tight end hétfő reggeltől a Detroit Lions játékosa lett.
  • Jeff Janis állapotáról, és arról, hogy mennyi időt kell majd kihagynia, még nincs pontos információ, egyelőre annyi a hivatalos, hogy a héten egész biztosan nem tud majd edzésmunkát végezni. Ettől függetlenül azért ott van az edzésen, igaz gipszelt kézzel:
    Cp1k3ufWAAA69jb

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful