Packers Hungary Club

Trade a Billsszel

Ted Thompson szokás szerint ügyeskedik egy két plusz draft pickért. A Denvertől az offseasonban ingyen igazolt Lerentee McCray OLB az előszezon alatt jó teljesítményt nyújtott, ahhoz azonban nem elég jót hogy a mi keretünkbe bekerüljön. Thompson így megforgatta egy kondicionális 2018-as pickért a Buffalo Billsel, ahol sérülések miatt nagy az OLB hiány.

Bár konkrétan a hírek nem említik, az ilyen előszezonbeli tradeknél általában csak akkor kapja meg a csapat a picket, ha a játékos bekerül az 53-as keretbe. Ez például ugye a közelmúltban Jerel Worthynek (DL) nem sikerült (érte a Pats jelentkezett be két éve), reméljük McCray hoz a konyhára egy kis bónuszt a csapatnak.

McCray egyébként annyira jó volt az előszezonban hogy veszélyeztette Jayrone Elliott helyét a keretben, aki így valószínűleg megnyugodthat – a belé vetett bizalom lehetett a döntő faktor e trade mellett. Reggie Gilbert undrafted pass rusher esélyei szintén megnőttek a keretbe kerüléssel kapcsolatban.

636056041975485431-mccray

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful