Packers Hungary Club

Újabb tight end jöhet kipróbálásra

Bár már mindenki a Hall of Fame meccs lázában ég, de emellett a scout team továbbra is gőzerővel dolgozik. Ennek eredménye lehet az a hír (Ian Rapoport jóvoltából), miszerint újabb tight end játékos érkezik Kellen Winslow(jr.) személyében próbajátékra.

during a game at Raymond James Stadium on September 25, 2011 in Tampa, Florida.

A kétszeres Pro Bowler (2007, 2010) Winslow kilenc éve van az NFL-ben, 2004-ben a Cleveland Browns draftolta az első kor 6. pick-re. Az első két profi évében mindössze kétszer lépett pályára ugyanis beszedett egy csúnya sérülést. A Brownsnál eltöltött öt éve után a Tampa Bay Buccaneers csapatába került, ahol három szezont húzott le, ezután megfordult a Patriots háza táján is egy rövid ideig, majd a New York Jets csapatába került a 33 éves veterán támadó. NFL karrierje során 469 elkapás, 5236 yard és ebből 25 touchdown került be a statisztikákba a neve mellé. További kérdés lehet még Kellen keretbe iktatása, amennyiben megfelel az elvárásoknak, hiszen jelenleg teljes a kilencvenes létszám a bő keretben.

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful